Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Undercover seizoen 3 gestart, trailer Blackpink

Ferry Bouman Undercover

De opnames van het derde seizoen van Undercover zijn van start gegaan. Ferry Bouman liet met een videoboodschap het goede nieuws horen. Daarnaast is de officiële trailer gelanceerd van de documentaire van Blackpink.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Undercover seizoen 3 gestart

Goed nieuws voor wie geen genoeg kan krijgen van Undercover. De serie krijgt een derde seizoen en de opnames daarvan zijn inmiddels in volle gang. De productie daarvan is meteen van start gegaan toen de film Ferry was afgerond. Hieronder de boodschap van Ferry.

Officiële trailer documentaire Blackpink gelanceerd

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de gloednieuwe Blackpink documentaire. Vanaf 14 oktober kunnen we op Netflix aan de slag met exclusieve beelden van de populairste K-pop-meidengroep aller tijden. Ook krijgen we een kijkje in de levens van de vier dames.

GLOW alsnog gecanceld; seizoen 4 afgeblazen door coronaperikelen

GLOW is de volgende serie die het grote slachtoffer is geworden van de coronaperikelen. De serie was verlengd met een vierde en tevens laatste seizoen. De productie zal nu echter niet in gang worden gezet voor dit vierde seizoen.

Lees alles over GLOW

10 meest bekeken films en series in Nederland én wereldwijd in september

Sinds Netflix dagelijks een top-10 lanceert van de meest bekeken films en series is daar natuurlijk een mooi overzicht van te maken. We bundelen deze per maand, waardoor we nu de 10 meest bekeken films en series op Netflix van de maand presenteren. En niet alleen van Nederland, maar ook wereldwijd!

Lees alles over de meest bekeken titels in september

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?