Netflix Daily

Netflix Daily: Jack geeft update over Virgin River seizoen 4, nieuwe thriller met Kate Siegel

Jack heeft een update gegeven over het vierde seizoen van Virgin River. De opnames van het nieuwe seizoen zijn inmiddels in volle gang. Ondertussen is er ook een nieuwe thrillerfilm aangekondigd met Kate Siegel in de hoofdrol.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jack geeft update over Virgin River seizoen 4

Het wachten op het vierde seizoen van Virgin River is in volle gang. Martin Henderson, de acteur die verantwoordelijk is voor de rol van Jack Sheridan, sprak recent over seizoen 4 van de romantische dramaserie. “Het nieuwe seizoen komt ergens binnenkort uit, misschien niet zo heel binnenkort. Maar we zijn in ieder geval in het midden van de opnames van seizoen 4!”

Nieuwe thriller Kate Siegel in aantocht op Netflix

Vanaf 27 oktober kunnen we op Netflix aan de slag met Hypnotic. De thrillerfilm heeft een hoofdrol voor Kate Siegel. Zij speelt een jonge vrouw genaamd Jenn, die zich wendt tot alternatieve vormen van welzijn als middel om zichzelf te verbeteren. Nadat ze van de beroemde hypnotherapeut Dr. Meade heeft gehoord, besluit ze hem op te zoeken in een poging om te herstellen van een trauma uit het verleden. Alleen om zonder enige waarschuwing te ontdekken dat de bijwerkingen van zijn sessies gevaarlijker kunnen zijn en dodelijker dan ze ooit had kunnen vermoeden.

Jason Bateman ‘verklapt’ releasedatum Ozark seizoen 4

De releasedatum van Ozark seizoen 4 is door Netflix nog niet bekendgemaakt, toch lijkt het erop dat we hier niet lang meer op hoeven te wachten. Hoofdrolspeler Jason Bateman heeft namelijk ‘verklapt’ wanneer de eerstvolgende episodes te zien zullen zijn. Dit deed hij in zijn eigen podcast.

Lees alles over Ozark

Bloedstollende trailer Gomorra seizoen 5: Dag van afrekening aangebroken

Het einde van Gomorra is nu dan toch echt in zicht. Sky heeft de officiële trailer gelanceerd van het vijfde en tevens slotseizoen van de Italiaanse crimeserie. Daarmee nemen we binnenkort afscheid van de succesvolle reeks. De officiële trailer laat alvast zien dat ook het slotstuk bloedstollend wordt.

Lees alles over Gomorra

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Remember You (1 seizoen) Crime 2021 2021-10-05
Morten (1 seizoen) Thriller 2016 7.2 2021-10-05
Escape the Undertaker Familie 2021 2021-10-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?