Netflix Daily

Netflix Daily: Famke Janssen in Britse horrorthriller en trailer Voleuses

Famke Janssen zien we weer verschijnen in een nieuwe productie, ditmaal een Britse horrorthriller. Vanuit Frankrijk komt in november de Voleuses en hiervan is de trailer nu verschenen.

Famke Janssen in nieuwe horrorthriller Locked In

Het is in november allerminst voorbij met Halloween. In de aankomende periode gaan we uiteraard heel wat horrorfilms voorgeschoteld krijgen, dat gaat in november door met Locked In. Deze Britse horrorthriller heeft Famke Janssen in de hoofdrol en is vanaf 1 november te zien. De trailer warmt ons alvast op.

Voleuses met Mélanie Laurent

Op 1 november zal ook de film Voleuses verschijnen, met tevens de Engelse titel Wingwomen. De film is van de hand van Mélanie Laurent. Ze heeft de regie gedaan, maar zal tevens een hoofdrol vertolken. Twee dieven zijn bezig om een laatste klus te klaren, voor ze willen stoppen met vluchten. De Franse komische actiefilm heeft alvast een trailer.

Waan je in de wereld van Bridgerton met deze nieuwe bordspellen

Bridgerton verscheen in 2020 voor het eerst en groeide sindsdien uit tot een groot succes. In het eerste seizoen volgden we de zoektocht van Daphne Bridgerton naar ware liefde. Ze kwam terecht bij Simon Basset aan wie ze haar hart verloor. In het tweede seizoen stond Anthony Bridgerton centraal en nu is het wachten op het derde seizoen. Wil jij je ondertussen volledig onderdompelen in de wereld van Bridgerton? Wat dacht je dan van dit nieuwe bordspel.

Lees alles over Bridgerton

Originals Tips: Lupin jaagt op Zwarte Parel, serie van makers Who is Erin Carter? en Fair Play

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lees alles over de nieuwste Originals

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Lupin (3 delen) Actie 2023 7.6 2023-10-05
Destined with You (1 seizoen) Romance 2023 2023-10-05
Khufiya Actie 2023 2023-10-05
Everything Now (1 seizoen) Drama 2023 2023-10-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?