Netflix Daily

Netflix Daily: BoJack Horseman-maker baalt van Netflix, trailers binnen WhatsApp

De maker van BoJack Horseman baalt van de manier waarop Netflix tegenwoordig omgaat met shows. Daarnaast is er een nieuwe functie verschenen waarmee Netflix-titels binnen WhatsApp kunnen worden geopend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

BoJack Horseman-maker hekelt nieuwe strategie Netflix

Raphael Bob-Waksberg vindt het jammer dat Netflix zijn strategie heeft aangepast wat betreft het vertrouwen in titels. Zo weet hij nog goed dat het vertrouwen in BoJack Horseman eerst laag was en dat het tijd nodig had voordat zijn serie zou worden opgepakt door het grote publiek. Tijd die Tuca and Bertie bijvoorbeeld niet kreeg.

“Toen we startten met BoJack, was het Netflix-model zo dat de show de tijd kreeg om een publiek te vinden en om een publiek op te bouwen. Ik weet dat mij gezegd werd: ‘We verwachten dat de grootste dag van BoJack Horseman seizoen 1 zal zijn wanneer we seizoen 2 uitbrengen. We kregen niet gelijk groen licht voor een tweede seizoen, maar dat was de gedachte. Dat deze dingen tijd nodig hebben om te groeien. Ik denk dat het jammer is dat Netflix afstand heeft genomen van dat model.”

Netflix-trailers worden voortaan binnen WhatsApp afgespeeld

Een nieuwe functie maakt het mogelijk om Netflix-trailers voortaan gewoon in WhatsApp te kunnen bekijken. Door de zogenaamde picture-in-picture-modus hoeven gebruikers voortaan WhatsApp niet meer te verlaten als zij een trailer van een Netflix-titel krijgen toegestuurd. De optie werkt momenteel al voor iOS en lijkt later ook naar Android te komen. WABetaInfo ontdekte de optie.

WhatsApp Netflix

Sandra Bullock na Birdbox met nieuwe Netflix-film

Sandra Bullock gaat opnieuw aan de slag voor Netflix. De gelauwerde actrice scoorde een grote hit met Birdbox. Nu komt er een nieuwe thriller, het project heeft vooralsnog geen titel. Wel is duidelijk dat de film gebaseerd is op de miniserie Unforgiven.

Lees alles over Sandra Bullock

Merry Happy Whatever: De Netflix Kerst sitcom serie

Merry Happy Whatever is de eerste kerstserie van Netflix. De komende weken worden we overladen met kerstfilms en Merry Happy Whatever is de afwisseling daarop. De trailer van de sitcom geeft alvast een heerlijk familiegevoel. De serie wordt op 28 november toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Lees alles over Merry Happy Whatever

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E05) Actie 2019 6.4
The Lies Within (S01E06) Drama 2019
She-Ra en de power-prinsessen (4 seizoenen) Kinderen 2019 7.1
Outlander (4 seizoenen) Drama 2015 8.5
The End of the F***king World (2 seizoenen) Komedie 2017 8.4
You Were Never Really Here Actie 2017 6.8
U Turn Thriller 2016 8.4
Seth Meyers: Lobby Baby Stand-up 2019
Tune in for Love Drama 2019 7.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?