Netflix Daily

Netflix Daily: Maatregelen hebben invloed op The Witcher, rol Colin Kaepernick vergeven

De nieuwe coronamaatregelen in Engeland blijken ook gevolgen te hebben voor de opnames van The Witcher. Engeland gaat een nieuwe lockdown in, waardoor buitenopnames worden bemoeilijkt. Ondertussen blijkt de rol van Colin Kaepernick voor Colin in Black & White vergeven te zijn.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Coronamaatregelen hebben invloed op opnames The Witcher

Bij de opnames van het tweede seizoen van The Witcher is men de afgelopen tijd tegen flink wat problemen aangelopen. De nieuwe lockdown in Engeland die vanaf donderdag van start is gegaan helpen niet echt mee. De buitenopnames zijn dan ook gestaakt, maar de studio-opnames kunnen gelukkig wel doorgaan. Hoofdrolspeler Henry Cavill: “Engeland gaat donderdag weer in lockdown, dus het is tijd voor mij om Yorkshire en het buitengewone noorden te verlaten en terug te gaan naar het zuiden om door te gaan met opnemen in de studio. Hopelijk zal ik spoedig terugkeren naar de heuvels. Blijf sterk en blijf veilig, beste vrienden. #Yorkshire #TheLakeDistrict #Witcher2.”

Jaden Michael speelt Colin Kaepernick

De rol van Colin Kaepernick in Colin in Black & White is vergeven. Jaden Michael, recent te zien geweest in Vampires vs. the Bronx, vertolkt de rol van de jonge Colin Kapernick in de limited serie Colin in Black & White over de voormalig NFL-ster. De serie telt zes afleveringen waarin we een indringend kijkjes krijgen in het leven van Kaepernick die als tiener wordt geadopteerd door een blanke familie.

De Familie Claus: Eerste Nederlandse Kerstfilm op Netflix

De Familie Claus zal in december de allereerste Nederlandse Kerstfilm worden op Netflix. Het is een Nederlands-Vlaamse co-productie en zorgt al voor een flink rijtje aan Kerstfilms voor dit najaar. Want eerder werden al The Christmas Chronicles 2, twee musical kerstfilms en Holidate aangekondigd door Netflix.

Lees alles over De Familie Claus

Podcast Wat Netflix Je Me Nou? Holiday in the Wild

Kate wilde haar Man net verrassen met een reis naar Afrika, als hij vertelt dat hij bij haar weg gaat. Omdat ze de tickets toch al had, besluit Kate dan maar alleen naar Afrika af te reizen. Eenmaal daar ontmoet ze Derek, een medewerker van een olifantenreservaat. Ze besluit om haar twee weken in een luxe resort te laten schieten, om in plaats daarvan de twee weken in het reservaat te spenderen. En die twee weken werden er natuurlijk een stuk meer… Deze week het verhaal van Holiday in the Wild in de podcast.

Lees alles over de podcast

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Carmel: Quién mató a María Marta? (1 seizoen) Docu 2020 2020-11-05
Operation Christmas Drop Komedie 2020 2020-11-05
Paranormal (1 seizoen) Horror 2020 2020-11-05
SpongeBob: Schiet Te Hulp Kinderen 2020 6.3 2020-11-05
Eigen Kweek (4 seizoenen) Drama 2016 7.9 2020-11-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?