Netflix Daily

Netflix Daily: Reünie Selling Sunset aangekondigd en 57 Seconds

Het zevende seizoen van Selling Sunset is verschenen en spoedig volgt de reünie. Morgan Freeman zien we deze maand ook terug in 57 Seconds.

Reünie Selling Sunset seizoen 7

Net zoals vorig jaar zal er ook ditmaal een reünie zijn over Selling Sunset. Het zevende seizoen is sinds vrijdag te zien en Netflix heeft nu laten weten dat er een reünie staat gepland voor 15 november. Tan France gaat met alle hoofdrolspelers in gesprek en gezien de bijgeleverde foto zijn de opnames recent al geweest. Ongetwijfeld goed voor veel drama!

57 Seconds deze maand al te zien op Netflix

Sinds het einde van de zomer is 57 Seconds verschenen en nu zal de film met Morgan Freeman en Josh Hutcherson ook op Netflix verschijnen. Vanaf 28 november is het al zover dat de mysterieuze sci-fi thriller te zienz al zijn. Met een mysterieuze ring kan een techblogger 57 seconden terug in de tijd. En dat zet heel veel op zijn kop.

Nieuwe Harlan Coben-serie binnenkort al op Netflix: Fool Me Once

Hoera! Er staat een nieuwe Harlan Coben-serie klaar om gereleaset te worden op Netflix. We hebben er eventjes op moeten wachten, maar Fool Me Once is inmiddels gefilmd en gaat op 1 januari in première bij de streamingdienst!

Lees alles over Fool Me Once

9 vragen die Vikings: Valhalla seizoen 3 gaat beantwoorden

Vikings: Valhalla seizoen 3 wordt het allerlaatste seizoen van de spin-off van Vikings en dat betekent dat alle losse eindjes aan elkaar vastgeknoopt moeten worden. In ieder geval dan toch de onderstaande negen losse eindjes, want anders gaan we (fans als we zijn) in protest!

Lees alles over Vikings: Valhalla

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Strong Girl Nam-soon (1 seizoen) Drama 2023 2023-11-05
Castaway Diva (1 seizoen) Drama 2023 2023-11-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?