Netflix Daily

Netflix Daily: Crossover Riverdale en Katy Keene, Ladies Night episode Lucifer

Er komt dan toch een crossover tussen Riverdale en Katy Keene. Daarnaast krijgt het laatste seizoen van Lucifer een speciale Ladies Night en lijkt Final Space seizoen 3 in de maak.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Riverdale en Katy Keene crossover in de maak

Hij gaat er dan toch komen. Roberto Aguirre-Sacasa, de showrunner van zowel Riverdale als Katy Keene, heeft een crossover tussen beide series aangekondigd. Leek een crossover tussen de twee series eerst nog onmogelijk, is nu bekend geworden dat Veronica toch een tripje maakt naar New York City. Later bewandelt Katy Keene de omgekeerde weg.

Slotseizoen Lucifer krijgt weer Ladies Night aflevering

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het slotseizoen van Lucifer. Inmiddels is duidelijk dat we in het laatste seizoen ook weer een Ladies Night krijgen. Een eerste foto daarvan is inmiddels verschenen en is hieronder te bekijken.

Final Space seizoen 3 mogelijk al in de maak

Het ziet ernaar dat we een derde seizoen mogen verwachten van Final Space. Olan Rogers, de man achter de serie, heeft via Twitter enkele hints achter gelaten die wijzen op de komst van een derde seizoen. Daarbij gaf hij gelijk aan dat het werk aan de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen al zijn begonnen.

Eerste beelden You seizoen 2 verschenen

De eerste beelden van You seizoen 2 zijn een feit. Vanaf 26 december kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de reeks en nu alvast krijgen we een glimp van wat we mogen verwachten. Zo keert Penn Badgley terug in de serie, maar heet hij nog wel Joe Goldberg?

Lees alles over You

Soundtrack van maker Gossip Girl heeft trailer en releasedatum

De dramaserie Soundtrack zal in december op Netflix verschijnen. De muzikale reeks volgt mensen die allemaal verbonden zijn door hun liefde voor muziek. De verwachtingen zijn hooggespannen doordat Joshua Safran, bekend van Gossip Girl, de serie heeft gemaakt.

Lees alles over Soundtrack

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E08) Actie 2019 6.4
A Christmas Prince: The Royal Baby Drama 2019
V Wars (1 seizoen) Horror 2019
The Best of Enemies Drama 2019 7.0
Apache: La Vida de Carlos Tévez (1 seizoen) Docu 2019 7.6
Home for Christmas (1 seizoen) Komedie 2019
The Flash (5 seizoenen + S06E08) Actie 2019 8.1
Riverdale (3 seizoenen + S04E08) Drama 2019 7.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?