Netflix Daily

Netflix Daily: Ferry (Frank Lammers) op de vlucht, bijzonder Thanksgiving verhaal wordt film

Ferry (Frank Lammers) doet mee aan het Jachtseizoen. Daarin opent StukTV de jacht op een voortvluchtige. In dit geval is dat dus niemand minder dan ferry (Undercover). Ondertussen blijkt dat een bijzonder Thanksgiving verhaal een film wordt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Ferry (Frank Lammers) slaat op de vlucht voor StukTV

Frank Lammers, ook wel bekend als Ferry uit Undercover, doet mee aan het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen. Daarin gaan de mannen van StukTV (Giel, Stefan en Thomas) achter een voortvluchtige aan. In deze aflevering is Ferry op de vlucht en hij heeft nogal bijzonder vervoer geregeld. Je bekijkt het hieronder.

Bijzonder Thanksgiving verhaal wordt film

Netflix heeft een bijzondere nieuwe film aangekondigd. Het gaat om een film waarbij een bijzonder Thanksgiving verhaal centraal staat. De film laat namelijk het verhaal zien waarbij een oma per ongeluk een vreemde uitnodigde voor Thanksgiving. Alhoewel het begon met een verkeerd telefoonnummer, zijn de twee nu vrienden. Niet haar kleinzoon, maar tiener Jamal Hinton kreeg een uitnodiging van Wanda Dench. De twee zien elkaar al sinds 2015 ieder jaar met Thanksgiving.

Tiger King komt met specialserie: The Doc Antle Story

Tiger King komt met een verrassende update. Afgelopen maand verscheen het tweede seizoen van de documentaireserie, waarin weer de meest bizarre zaken in werden behandeld. Nu heeft Netflix een driedelige special aangekondigd met Tiger King: The Doc Antle Story. De special is vanaf vrijdag 10 december te zien op Netflix.

Lees alles over Tiger King: The Doc Antle Story

Harlan Coben’s Stay Close komt op oudjaarsdag op Netflix

Stay Close is het eerstvolgende Harlan Coben-boek dat op Netflix als Limited Serie zal verschijnen. De makers van Safe en The Stranger zijn weer aan de slag gegaan en de releasedatum is vrijgegeven: 31 december is het zover. De trailer belooft alvast veel spanning.

Lees alles over Stay Close

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Undercover (2 seizoenen + S03E03) Crime 2021 8.0 2021-12-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?