Netflix Daily

Netflix Daily: Oostenrijkse moordzaak in Totenfrau en krijgt Troll een tweede film?

Oostenrijk komt met een eigen Netflix-serie Totenfrau, waarin een moordzaak wordt onderzocht. De Noorse film Troll is zeer goed ontvangen en de makers zien een vervolg wel zitten.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Troll kan een vervolg krijgen: “Misschien nog wel twee films?”

De Noorse film Troll is afgelopen week zeer goed ontvangen. Kijkend naar FlixPatrol staat de film in de top-2 van populairste films in alle 89 landen die ze coveren. De makers zijn dan ook blij en laten aan What’s on Netflix weten graag verder te willen. “Als filmmaker heb je altijd de ambitie om iets te maken dat langer door kan dan één film. Natuurlijk hebben we de gedachte een sequel en misschien zelfs nog wel twee films.” Maar echte duidelijkheid kan maker Espen Horn niet geven. “Behalve dat het een fantastische samenwerking was we het met alle liefde nog een keer zouden doen.”

Totenfrau brengt verschrikkelijke geheimen aan het licht

Op 5 januari verschijnt de onheilspellende Oostenrijkse serie Totenfrau. De trailer maakt alvast duidelijk dat het een stevige reeks zal worden van zes afleveringen. Het draait om Blum. Haar man komt te overlijden, maar de eigenares van een begrafenisonderneming ontdekt zelf dat hij is vermoord. Ze gaat zelf op onderzoek uit en daar komen heel wat verschrikkelijke geheimen aan het licht.

Ginny & Georgia seizoen 2 begin 2023 op Netflix

Het tweede seizoen van Ginny & Georgia heeft een releasedatum gekregen op Netflix. De laatste maanden was het volop gissen over een releasedatum voor het tweede seizoen, maar het wachten is bijna voorbij. Begin 2023 komt het complete tweede seizoen namelijk op Netflix.

Lees alles over Ginny & Georgia

Midnight Club na één seizoen gecanceld; Mike Flanagan verlaat Netflix

The Midnight Club zal niet terugkeren voor een nieuwe ronde. Het eerste seizoen van de serie verscheen op 7 oktober in aanloop naar Halloween. Mike Flanagan heeft de afgelopen jaren heel wat succesvolle reeksen afgeleverd, maar ditmaal is The Midnight Club na één seizoen gecanceld. En dat blijkt zijn eigen schuld.

Lees alles over Mike Flanagan

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Downton Abbey: De Film Drama 2019 7.4 2022-12-05
The Souvenir Drama 2019 6.4 2022-12-05
Mighty Express: De Treinrace Familie 2022 2022-12-05

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?