Netflix Daily

Netflix Daily: Gwyneth Paltrow in The Goop Lab, teaser Narcos verschenen

Netflix heeft een teaser gelanceerd voor het tweede seizoen van Narcos: Mexico. Daarnaast verschijnt binnenkort The Goop Lab met Gwyneth Paltrow en is de officiële trailer van Cheer naar buiten gebracht.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Teaser Narcos: Mexico seizoen 2 verschenen

Het wachten op het tweede seizoen van Narcos: Mexico is bijna voorbij. Vanaf 13 februari kunnen we aan de slag met het gloednieuwe seizoen en in aantocht daar naartoe is nu een teaser gelanceerd. Daaruit blijkt één ding: ‘No one is untouchable’.

The Goop Lab met Gwyneth Paltrow

Netflix heeft een nieuwe zesdelige serie aangekondigd met Gwyneth Paltrow. Het gaat om The Goop Lab, een serie waarin ze de kijker meeneemt op een ontdekkingsreis langs grensverleggende welnesstopics. Met onder meer psychedelica, koudetherapie, anti-aging, vrouwelijk genot en meer. De serie komt op 24 januari 2020 naar Netflix.

Officiële trailer Cheer verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Cheer gelanceerd. Afkomstig van de makers van Last Chance U wordt de focus nu verlegd naar cheerleaders. In de zesdelige docuserie volgen we cheerleaders die het hoogste niveau nastreven. Voor seizoen 1 is gekozen voor het team van Navarro College in Corsicana. Op 8 januari verschijnen alle afleveringen online.

BBC-Netflix serie Giri/Haji scoort 100% op Rotten Tomatoes

De samenwerking tussen de BBC en Netflix brengt deze week weer een nieuwe titel: Giri/Haji. De serie is bij de Britse omroep al uitgezonden en met veel succes. De reeks heeft namelijk een 100% score te pakken op Rotten Tomatoes!

Lees alles over Giri/Haji

Twee vrouwelijke Netflix-winnaars bij Golden Globes

Netflix heeft twee Golden Globes in de wacht gesleept. De streamingdienst werd overladen met nominaties, maar de grote prijzen gingen toch aan Netflix voorbij. Wel was het raak voor twee vrouwen. Met onder meer een hoofdprijs voor Olivia Colman uit The Crown.

Lees alles over de Golden Globes

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?