Netflix Daily

Netflix Daily: Goed nieuws omtrent Queen of the South, Netflix stopt app-ondersteuning 3DS en Wii U

Er is eindelijk goed nieuws te melden omtrent Queen of the South. Het is al langere tijd wachten op het vijfde seizoen van de serie, maar eindelijk lijken de opnames echt goed van de grond te komen. Slecht nieuws is er voor de gebruikers van de Netflix-app op de Nintendo 3DS en Wii U.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Goed nieuws omtrent Queen of the South

Goed nieuws voor de fans van Queen of the South. Fans kijken al tijdenlang reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen van de hitserie, maar tot op heden liet dat nogal op zich wachten. Mede door de coronapandemie liep de productie van seizoen 5 aardig wat vertraging op. Nu wordt echter verwacht dat seizoen 5 nog in 2021 gelanceerd wordt bij USA Network. Vanaf dat moment moeten we wel nog een tijdje wachten voordat het seizoen ook naar Netflix in Nederland komt. Het vijfde seizoen bestaat uit tien nieuwe afleveringen.

Netflix stopt app-ondersteuning Nintendo 3DS en Wii U

Netflix stopt later dit jaar de app-ondersteuning voor de Nintendo 3DS en Wii U. Het is sinds eind vorig jaar niet meer mogelijk om de app vanuit de eStore te downloaden op beide apparaten, maar vanaf juli 2021 stopt Netflix volledig met de dienst op de twee Nintendo-consoles. Opmerkelijk genoeg heeft de Nintendo Switch nog altijd geen Netflix-app.

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in 2020?

Wij hebben de Netflix Top 50 van 2020 samengesteld, nu is het tijd voor jullie om zelf te bepalen wat jullie favorieten waren van 2020. De komende dagen kan er gestemd worden op de beste films, series en documentaires van het afgelopen kalenderjaar. De laatste winnaars van december zijn bekend en daardoor kan nu de jaarstrijd beginnen. Wie wordt de opvolger van onder meer Vis a Vis.

Stem op de beste nieuwe titels

Verwijderalarm: Nieuw jaar opent met 42 films en series in de lijst

Het Netflix Verwijderalarm komt allerminst rustig op gang in 2021. Het is namelijk gelijk raak met een hele waslijst aan voornamelijk series. Er staan dan ook in totaal 42 films en series op de lijst om te verdwijnen.

Lees alles over het Verwijdealarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?