Netflix Daily

Netflix Daily: Mijn beste vriendin Anne Frank in februari op Netflix, Extraction krijgt mogelijk game

De releasedatum van Mijn beste vriendin Anne Frank op Netflix is bekend. Begin februari is het zover en komt de film over de Tweede Wereldoorlog naar de streamingdienst. Van de Netflix-film Extraction verschijnt binnenkort mogelijk een game.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Mijn beste vriendin Anne Frank in februari op Netflix

Mijn beste vriendin Anne Frank heeft een releasedatum gekregen op Netflix. Op 1 februari komt de dramafilm naar de streamingdienst. Netflix kocht de rechten al in 2020 aan en nu staat de release dus echt voor de deur. De film volgt de vriendschap tussen Anne Frank en Hannah Goslar. De twee verliezen elkaar aan het begin van de Tweede Wereldoorlog uit het oog. In 1945 komen ze elkaar weer tegen. Hannah riskeert haar leven in het concentratiekamp Bergen-Belsen om haar verzwakte vriendin te helpen.

Extraction krijgt mogelijk game

Extraction wordt mogelijk een game. Nu er een deal is gesloten tussen AGBO en de Japanse game studio Nexon voor liefst 400 miljoen Amerikaanse dollar, zou de game maar zo werkelijkheid kunnen worden. AGBO en de Russo broers praten al met Netflix om een game te maken over de film. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Nieuwe shock in Cobra Kai seizoen 5?

Cobra Kai seizoen 4 staat al weer een paar dagen op Netflix en het grote vooruitblikken op het vijfde seizoen kan dus beginnen? We beschikken al over de nodige hints over verhaallijnen én een mogelijke nieuwe terugkeer!

Lees alles over Cobra Kai

Nieuwe beelden Outlander seizoen 6: Dit wordt het verhaal

Het zesde seizoen van Outlander gaat binnenkort van start in Amerika bij Starz. Vanaf maart zijn er nieuwe afleveringen van Outlander seizoen 6 te bekijken bij Starz en later worden de afleveringen ook toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Om fans alvast voor te bereiden op het nieuwe seizoen, heeft Starz nu nieuwe beelden naar buiten gebracht. Naast een sneak peek vertellen Brianna (Sophie Skelton) en Roger (Richard Rankin) alvast wat we van hun karakters mogen verwachten in het nieuwe seizoen.

Lees alles over Outlander

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Club (2 delen) Drama 2022 7.8 2022-01-06
Uncle Drew Komedie 2018 5.8 2022-01-06
El Páramo Horror 2021 7.0 2022-01-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?