Netflix Daily

Netflix Daily: Special van Jim Parson, nieuwe Turtles film onderweg

Netflix heeft acht afleveringen besteld van Special, een serie die wordt geproduceerd door Jim Parson (Sheldon uit The Big Bang Theory). Daarnaast werken Nickelodeon en Netflix samen voor twee nieuwe films, waaronder een Turtles film en zijn de eerste beelden verschenen van Netflix’ eigen datingshow Dating Around.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix bestelt komedieserie geproduceerd door Jim Parson

Netflix heeft acht afleveringen besteld van Special met Jim Parson van The Big Bang Theory als producent. Het verhaal van de serie is afkomstig van Ryan O’Connell (Will & Grace en Awkward) en verschijnt op 12 april bij de streamingdienst. De serie volgt O’Connells karakter, een homoseksuele man met een milde hersenverlamming. Als slachtoffer van een ongeluk besluit hij zichzelf een andere identiteit aan te meten om zo zijn eigen leven te kunnen bepalen.

Nickelodeon en Netflix werken samen voor twee nieuwe films

Nickelodeon en Netflix gaan samen aan de slag met twee nieuwe films. De eerste film draagt de naam Loud House en wordt een familie-komedie over een jongetje dat opgroeit met tien zussen. Daarnaast gaan de twee bedrijven ook aan de slag met een Risa of the Teenage Mutant Ninja Turtles film. Een animatieserie daarover is momenteel al een groot succes bij Nickelodeon.

American Crime Story Katrina definitief afgeblazen

American Crime Story gaat geen seizoen maken over Katrina. Na de succesvolle seizoenen van O.J. Simpson en Versace stond nu een seizoen over orkaan Katrina op het programma. Dat idee is nu echter van tafel. Het is nog onduidelijk voor welk verhaal wel gekozen gaat worden.

Lees alles over American Crime Story: Katrina

Boek Karin Slaughter verfilmd

Pices of Her, één van de succesvolle boeken van Karin Slaughter, wordt verfilmd tot een serie door Netflix. De streamingdienst heeft de rechten voor het verhaal binnengesleept en maakt een serie die bestaat uit acht afleveringen.

Lees alles over Pieces of Her

Trailer Dating Around verschenen

Op 14 februari, de dag van de liefde, verschijnt een gloednieuwe datingshow op Netflix. In Dating Around gaat één echte vrijgezel op vijf blind dates met als missie om de perfecte match te vinden om mee op tweede date te gaan. Op YouTube is nu een eerste trailer verschenen van de nieuwe serie.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Fifty Shades of Grey Drama 2015 4.1
Masha en de Beer: Deel 2 Kinderfilm 2009 7.9

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van Yesterday

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?