Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer All The Bright Places, Kutcher over einde The Ranch

Netflix heeft de trailer gelanceerd van de nieuwe romantische dramafilm All The Bright Places. Daarnaast heeft Ashton Kutcher zich uitgelaten over het einde van The Ranch en heeft Tom Hiddleston een rol in White Stork.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer All The Bright Places verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van All The Bright Places gelanceerd. De gloednieuwe film verschijnt op 28 februari op Netflix en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jennifer Niver. In de film volgen we hoe een meisje leert te leven van een jongen die dood wil. De cast bestaat uit Elle Fanning, Justice Smith, Alexandra Shipp, Kelli O’Hara, Keegan-Michael Key en Luke Wilson.

Ashton Kutcher over The Ranch

Het is over en uit voor The Ranch. De serie is na acht delen ten einde gekomen op Netflix. Ashton Kutcher heeft in gesprek met TV Insider gereageerd op het einde van de reeks. “Het verhaal was verteld. Ik houd van alles wat we gedaan hebben. Iedereen daar hield van elkaar. We waren op het punt dat we iedereen konden laten weten dat dit het laatste seizoen werd, zodat iedereen met een volgende grote klus aan de slag kon gaan”, aldus Kutcher.

Tom Hiddleston pakt rol in politieke thriller

Tom Hiddleston heeft de hoofdrol te pakken in een gloednieuwe politieke thrillerfilm. De acteur speelt James Cooper in de nieuwe film White Stork. Cooper is een politicus die kans maakt op een plek in het parlement. Totdat een vrouw stuit op geheimen die alles kunnen veranderen. Een releasedatum voor White Stork is nog niet bekend.

Opnieuw twee Franse Netflix-series gecanceld

De Franse Netflix Originals krijgen deze weken heel wat slecht nieuws te verwerken. De toch goed ontvangen horrorserie Marianne werd al gecanceld. Daar zijn nu nog eens twee series bijgekomen, namelijk Mortel en Osmosis.

Lees alles over de Franse series

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 6

Het was een kort verblijf voor The Blacklist op de eerste plaats. De thrillerserie heeft de bovenste stek moeten afstaan aan het mierzoete When Calls the Heart. Al was daar de laatste seizoenen flink wat drama te noteren.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (3 seizoenen + S04E12) Drama 2019 7.4
DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E03) Actie 2020 7.0
The Flash (5 seizoenen + S06E10) Actie 2019 8.1
Cagaster of an Insect Cage (1 seizoen) Anime 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?