Netflix Daily

Netflix Daily: Simon Leviev verbannen van Tinder, eerste beelden Kanye West docu

Simon Leviev is niet langer welkom op Tinder. De hoofdrolspeler in de Netflix-documentaire The Tinder Swindler is verbannen van de datingapp. Ondertussen zijn ook de eerste beelden verschenen van jeen-yuhs, de trailer over Kanye West.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Simon Leviev uit Tinder Swindler verbannen van Tinder

Simon Leviev is verbannen van Tinder. De hoofdrolspeler in de Netflix-documentaire The Tinder Swindler is niet meer welkom in de datingapp. “We hebben intern onderzoek gedaan en kunnen bevestigen dat Simon Leliev niet langer actief is op Tinder onder een van zijn bekende aliassen”, liet een woordvoerder van Tinder weten aan Variety. Simon troggelde via de datingapp veel geld af van vrouwen. Hij zou talloze vrouwen voor miljoenen euro’s hebben opgelicht.

Eerste beelden verschenen van Kanye West docu

De eerste beelden van jeen-yuhs zijn verschenen. Het wordt een documentaire over Kanye West. Clarence Simmons besloot al twintig jaar geleden om de rapper te volgen met een camera. Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy gaat op 16 februari van start op Netflix. Het wordt een driedelige reeks die wekelijks verschijnt.

Is Serenity uit Sweet Magnolias een echte plek?

Fans van Sweet Magnolias vragen zich massaal af of Serenity een daadwerkelijke plek is die te bezoeken is. In de beeldschone zuidelijke stad gebeurt er van alles in Sweet Magnolias, maar helaas hebben we slecht nieuws. Serenity is namelijk géén echte plek, maar waar wordt Sweet Magnolias dan wél opgenomen?

Lees alles over Serenity

Archive 81 seizoen 2: Alles wat we al weten

Archive 81 deed het behoorlijk goed op Netflix én kende een ‘soort’ open einde, waardoor de verwachting toch wel is dat er ook een tweede seizoen in de maak is. Maar wat kunnen we je daar nu al over vertellen?

Lees alles over Archive 81

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Brooklyn Nine-Nine (7 seizoenen) Komedie 2014 8.3 2022-02-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?