Netflix Daily

Netflix Daily: Riverdale-aflevering opgedragen aan Perry, cast The Stranger

De nieuwste aflevering van Riverdale is opgedragen aan Luke Perry. Daarnaast maakt Netflix een serie van de klassieker Honderd jaar eenzaamheid en krijgt de cast van The Stranger vorm.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe aflevering Riverdale opgedragen aan Luke Perry

De nieuwste aflevering van Riverdale is opgedragen aan Luke Perry. De acteur had in de serie de rol van Fred Andrews en kwam op maandag te overlijden nadat hij eerder in het ziekenhuis was opgenomen vanwege een zware beroerte. Aan het eind van Fire Walk with Me prijkt de naam van Luke Perry.

Lees alles over de nieuwe aflevering

Honderd jaar eenzaamheid wordt verfilmd

Honderd jaar eenzaamheid, een roman van Gabriel García Márquez, gaat verfilmd worden. Netflix gaat aan de slag met een serie over de roman die in 1967 verscheen. Lange tijd wilde de familie niet meewerken aan een deal met Netflix, maar nu is dat alsnog gelukt. De cast voor de serie is nog niet bekend, evenals een releasedatum.

Cast The Stranger krijgt vorm

De cast van The Stranger krijgt vorm. De serie is gebaseerd op één van de boeken van Harlan Coben (Safe) en duidelijk is nu wie we naast Richard Armitage nog meer gaan zien in de acht afleveringen van de thriller. Siobhan Finnera, Anthony Stewart Head, Jennifer Saunders, Hannah John-Kamen en Stephen Rea.

The Sinner krijgt derde seizoen

USA Network heeft een derde seizoen besteld van The Sinner. De anthologieserie is een groot succes in de Verenigde Staten en is in Nederland te bekijken via Netflix. In het derde seizoen draait het om Jamie (Matt Bomer, bekend uit onder meer White Collar). In de nasleep van een ongeluk zoekt hij steun bij detective Harry Ambrose.

Lees alles over The Sinner seizoen 3

Eerste beelden Nederlands Belgische serie Undercover verschenen

De eerste beelden van de Nederlands Belgische serie Undercover zijn verschenen. De serie is een co-productie tussen Netflix en VRT en komt binnenkort op Netflix. De eerste foto’s van het eerste seizoen zijn inmiddels gedeeld.

Lees alles over Undercover

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Romance is a Bonus Book (S01E10) Drama 2019 7.6
Secret City (2 seizoenen) Drama 2019 7.3
Onze Jongens Komedie 2016 5.6
The Hard Way Actie 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?