Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames The Takeover afgerond, productie Nailed It! stopgezet

De opnames van The Takeover zijn afgerond. De opnames vonden onder meer plaats op de Erasmusbrug in Rotterdam. Een releasedatum is nog niet bekend. Voor de productie van Nailed It! is er slecht nieuws, want die is stopgezet. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de opnames hervat zullen worden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames The Takeover afgerond

De opnames van The Takeover zijn afgerond. Het wordt de eerste Nederlandse actiefilm die gemaakt is in samenwerking met Netflix. Een releasedatum is nog niet bekend, maar de film zou in ieder geval nog dit jaar uitgebracht worden. Dat liet Holly Mae Brood, een van de actrices uit de film, weten door middel van onderstaande post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Productie Nailed It! stopgezet

Bijzonder nieuws. De opnames van Nailed It! zijn namelijk stopgezet. Er werd hard gewerkt aan de opnames van het zevende seizoen, maar dat is stil komen te liggen in verband met vakbondstakingen. Het is nog niet bekend of de productie later hervat zal worden en of de serie nog terug zal keren.

Spider-Man zat bijna in Peaky Blinders

Er spelen ongelooflijk goede acteurs en actrices in Peaky Blinders, onder wie bijvoorbeeld Cillian Murphy en Tom Hardy. Ook Tom Holland had onderdeel uit kunnen maken van het verhaal, maar hij greep naast een rol in de populaire serie.

Lees alles over Spider-Man

Op dit boek van Karin Slaughter is Pieces of Her gebaseerd

Pieces of Her is vanaf maart te zien op Netflix. De serie is gebaseerd op een boek van Karin Slaughter, waarvan de Nederlandse titel anders is: Gespleten. Maar hoe zit het exact met de boeken van Slaughter en worden er meer verfilmd? En kan er een vervolg komen op Pieces of Her?

Lees alles over Pieces of Her

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Black Crime 2015 7.0 2022-03-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?