Netflix Daily

Netflix Daily: Docuserie over Gary Glitter en Limited Serie Zero Day met Robert De Niro

Netflix heeft een documentaireserie aangekondigd over Gary Glitter. De voormalig muzikant is heel ver gevallen en inmiddels weer vrij. Ook is er een limited serie op komst met Robert de Niro: Zero Day.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Documentaireserie over Gary Glitter

Met Hunting Gary Glitter heeft Netflix een driedelige documentaireserie aangekondigd over Gary Glitter. De voormalig Britse popster uit de jaren’70 bleek een zedendelinquent. In 2015 werd hij veroordeeld tot zestien jaar cel, maar kwam vorige maand vervroegd vrij wegens goed gedrag. In de documentaire heeft Netflix inzicht in uniek beeldmateriaal en daarnaast komen de journalisten aan het woord die hem jarenlang hebben gezocht in Azië. Hun werd zorgde uiteindelijk voor een arrestatie.

Zero Day met Robert De Niro aangekondigd

Robert De Niro zal een eigen serie op Netflix krijgen, genaamd Zero Day. In deze thriller vertolkt hij de hoofdrol, maar is tevens uitvoerend producent. Daarbij heeft hij hulp van twee zwaargewichten: Eric Newman en Noah Oppenheim. De serie bestaat uit zes afleveringen en stelt een vraag. Hoe vinden we de waarheid in een wereld in crisis. En in een tijdperk van complottheorieën. Er wordt nu gewerkt aan de reeks, wanneer deze op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

Verwijderalarm: A Quiet Place en veel series gaan vertrekken

Met 26 films en series is het Netflix Verwijderalarm behoorlijk gevuld. De aankomende dagen gaan er een aantal films weg, waarvan de meest bekende A Quiet Place en Smoorverliefd.

Lees alles over het Verwijderalarm

Élite-ster scoort hoofdrol in nieuwe Netflix-serie El Silencio

Netflix komt binnen enkele maanden met een nieuwe Spaanstalige serie op de proppen: El Silencio. En de cast van die show wordt aangevoerd door een oude bekende: Arón Piper, bekend als Ander Muñoz uit Élite!

Lees alles over El Silencio

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ridley Jones (5 seizoenen) Kinderen 2023 4.9 2023-03-06
Vinland Saga (2 seizoenen) Anime 2023 8.8 2023-03-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?