Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste foto’s Riverdale musicalaflevering, podcast over Sunderland ‘Til I Die

Alhoewel Riverdale momenteel even stil ligt, weten we al dat de eerstvolgende aflevering van de serie de musicalaflevering wordt. Daar zijn nu de eerste foto’s van verschenen. Ook is er een podcast verschenen waarin de serie Sunderland ‘Til I Die wordt besproken met doelman Robin Ruiter.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste foto’s musicalaflevering Riverdale verschenen

Zodra Riverdale op 15 april terug is bij The CW en een dag later op Netflix, kunnen we direct aan de slag met de musicalaflevering van dit seizoen. Inmiddels heeft TV Line de eerste foto’s gelanceerd. In de musicalaflevering van dit jaar is gekozen voor Hedwig. Daarnaast maken we kennis met de Archies, de band van Archie.

Riverdale musical

Robbin Ruiter bespreekt Sunderland ‘Til I Die

Netflix lanceerde recent het tweede seizoen van Sunderland ‘Til I Die. Daarin was ook een rol weggelegd voor de doelman van Sunderland: Robbin Ruiter. Bij FC Afkicken gaat hij in een podcast het gesprek aan over het tweede seizoen van de reeks.

Spin-off La Casa de Papel op komst?

Netflix denkt erover na om een spin-off van La Casa de Papel te laten maken. Dat liet producent Jesús Colmenar al eens weten bij een bijeenkomst voor fans. Inmiddels heeft ook showrunner Alex Pina zich uitgelaten over een eventuele spin-off van La Casa. Waar die eventuele spin-off over zou moeten gaan, wilde hij echter nog niet bekend maken.

Lees alles over La Casa de Papel

Opnieuw undercover met seizoen 3 van Fauda

Fauda seizoen 3 staat voor de deur. De Israëlische serie heeft al twee heftige campagnes achter de rug en Doron Kavilio krijgt het opnieuw voor zijn kiezen. Hem wacht een nieuwe undercover klus. Het gehele seizoen is te zien vanaf 16 april.

Lees alles over Fauda

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?