Netflix Daily

Netflix Daily: Just Say Yes wereldwijde hit, eerste Netflix-project Harry & Meghan bekend

De Nederlandse film Just Say Yes is een wereldwijde hit geworden op Netflix. De film is in heel wat landen in de top tien terug te vinden. Ondertussen is ook bekend wat het eerste project van Harry en Meghan wordt voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Just Say Yes wereldwijde hit op Netflix

Just Say Yes is een groot succes geworden op Netflix. De Nederlandse romantische komediefilm is een wereldwijde hit geworden op de streamingdienst. In heel wat landen is de Nederlandse film terug te vinden in de top tien. Met onder meer Argentinië, Oostenrijk, Brazilië, België, Colombia, Kroatië, Spanje, Mexico en Italië. In Costa Rica is de film zelfs te vinden op de tweede plek.

Dit is het eerste project van Harry en Meghan op Netflix

Prins Harry en Meghan Markel hebben groen licht gekregen voor hun eerste project voor Netflix. Het gaat om een documentaire over de zogenoemde Invictus Games. De serie heet Heart of Invictus en wordt gemaakt door Archewell Productions. Prins Harry is al sinds de start in 2014 betrokken bij de Invictus Games. Met de serie volgt hij een groep deelnemers van over de hele wereld. Ze bereiden zich voor op de komende editie van het sportevenement in Den Haag. Het toernooi is bedacht voor militairen met blijvend letsel.

Verwijderalarm: Serielijst groeit en Quentin Tarantino neemt afscheid

Het Netflix Verwijderalarm is in de eerste week van april qua aantallen wel te overzien. Er staan namelijk zestien films en series op de lijst. Toch is het wel een heftige lijst als je kijkt naar de titels die daadwerkelijk gaan vertrekken.

Lees alles over het Verwijderalarm

Oei! Trace Riley vertrekt uit Chesapeake Shores

Een grote schok voor fans van Cheseapeake Shores, want Trace Riley zal uit de serie verdwijnen. Acteur Jesse Metcalfe heeft aangegeven niet verder te gaan met de Hallmark-serie. Het vijfde seizoen wordt momenteel opgenomen.

Lees alles over Chesapeake Shores

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse To You Kinderen 2021 2021-04-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?