Netflix Daily

Netflix Daily: Geen rechtszaak voor Stranger Things

De makers van Stranger Things krijgen toch niet te maken met een rechtszaak. Daarnaast is de cast van Sacred Games seizoen 2 bekend en is de trailer van Rim of the World verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Toch geen rechtszaak voor Stranger Things

De makers van Stranger Things kunnen opgelucht ademhalen. Regisseur Charlie Kessler sleept Matt en Ross Duffer toch niet voor de rechter. Waar hij eerder nog het idee had dat het idee voor Stranger Things gejat was van hem, heeft hij nu laten weten daar niet in te geloven. “Nadat ik de getuigenverklaring heb gehoord van mijn juridisch adviseur, is het me nu duidelijk dat mijn werk niets te maken heeft met het ontstaan van Stranger Things. Als gevolg hiervan heb ik mijn claim teruggetrokken.”

Cast Sacred Games seizoen 2 bekend

Netflix werkt aan een tweede seizoen van Sacred Games dat later dit jaar moet verschijnen. Via YouTube is nu een video naar buiten gebracht waarin we de nieuwe cast zien. Kalki Koechlin en Ranvir Shorey hebben een hoofdrol te pakken gekregen. Zij spelen Batya en Shahid Khan.

Lucifer Reunion Special warmt je op voor seizoen 4

De release van Lucifer seizoen 4 staat voor de deur. Om de kijkers alvast op te warmen voor het gloednieuwe seizoen heeft Netflix een speciale reünie video online geplaatst. Daarmee wordt met de cast gesproken over de annulering, de gebeurtenissen op de set én over het vierde seizoen.

Lees meer over Lucifer

Nieuwe Spaanse thrillerserie Alta Mar aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe Spaanse thrillerserie aangekondigd. Op 24 mei kunnen we aan de slag met Alta Mar, afkomstig van de makers van Gran Hotel. De serie laat zien hoe mysterieuze sterfgevallen op een luxe schip geheimen rond twee samen reizende zussen aan het licht brengt.

Lees meer over Alta Mar

Trailer Rim of the World verschenen

Netflix heeft de trailer van Rim of the World naar buiten gebracht. De film vertelt het verhaal van vier buitenbeentjes die op zomerkamp staan .Dat blijkt echter nog een flinke uitdaging te zijn. Al snel komen de vier buitenbeentjes in een avontuur terecht waar ze hun angsten moeten overwinnen om de wereld te beschermen tegen een buitenaardse invasie. De film verschijnt op 24 mei op Netflix.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Jochem Myjer: Adéhadé Stand-up 2004 7.9
Last Breath Docu 2019 8.5
Wild Card Actie 2015 5.6
The 100 (5 seizoenen +S06E01) Sci-Fi 2018 7.8

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van maandag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?