Netflix Daily Virgin River

Netflix Daily: Nieuwe acteur Virgin River bekend, The Midnight Club wordt serie

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het tweede seizoen van Virgin River. Daarvan kennen we nu opnieuw een nieuw castlid. Daarnaast wordt de roman The Midnight Club voor Netflix verfilmd tot een serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuw castlid Virgin River seizoen 2 bekend

In de afgelopen periode werd al duidelijk dat er zes nieuwe castleden van Virgin River seizoen 2 bekend werden gemaakt. Inmiddels weten we dat er weer een naam wordt toegevoegd aan het tweede seizoen. Het gaat om Melinda Dahl die in de huid kruipt van Staci, Mel’s schoonzus. De actrice was eerder al te zien in Loudermilk, The Romanoffs en American Crime Story.

Roman The Midnight Club wordt serie

Het team achter The Haunting of Bly Manor gaat voor Netflix aan de slag met een serie gebaseerd op de roman The Midnight Club. Het boek werd in 1994 voor het eerst gelanceerd en gaat over een groep patiënten in een hospice. Iedere nacht komt de groep samen om enge verhalen te delen. Mike Flanagan gaat met het project aan de slag.

Sweet Magnolias nieuwe romantische dramaserie op Netflix

Sweet Magnolias komt in mei op Netflix en de verwachtingen zijn hooggespannen. De serie is namelijk gebaseerd op een boekenreeks van Sherryl Woods. En die kennen we maar al te goed, want Woods is ook de schrijfster van de Chesapeake Shores-boeken!

Lees alles over Sweet Magnolias

The Blacklist seizoensfinale ‘gered’ door animatie-oplossing

The Blacklist is de eerste serie die een zeer creatieve manier heeft gevonden om het lopende seizoen toch op een goede wijze af te ronden. Het zevende seizoen draait momenteel in de Verenigde Staten, maar door de corona-crisis konden niet alle afleveringen worden opgenomen.

Lees alles over The Blacklist

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Workin’ Moms (4 seizoenen) Komedie 2017 5.5
After The Wedding Drama 2019 6.2
Becoming Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?