Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix kondigt Deense Original aan, nieuw romantisch drama aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe Deense Netflix Original aangekondigd. Het gaat om Loving Adults, afkomstig van de studio dat eerder verantwoordelijk was voor Red Dot en Snabba Cash. Daarnaast komt er een romantische dramafilm aan genaamd The Last Letter From Your Lover.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix kondigt eerste Deense Netflix Original film Loving Adults

Netflix heeft een nieuwe Deense Netflix Original film aangekondigd. De streamingdienst heeft groen licht gegeven voor de film Loving Adults. De hoofdrollen in de film zijn voor Dar Salim (Borgen) en Sonja Richter (Open Hearts). De film is afkomstig van SF Studios, dezelfde partij die eerder achter Red Dot en Snabba Cash zat. De film vertelt het verhaal van een koppel van wie het lijkt dat ze het perfecte leven leiden nadat hun zoon gezond is verklaard na lang ziek te zijn geweest. Als de vrouw vervolgens haar man ziet met een veel jongere vrouw, weigert ze de vrouw te worden die achter is gelaten. Loving Adults is gebaseerd op de roman Kærlighed for voksne van Anna Ekberg.

Nieuwe romantische dramafilm The Last Letter From Your Lover aangekondigd

Er is een nieuwe romantische dramafilm in aantocht op Netflix. De streamingdienst heeft The Last Letter From Your Lover gelanceerd. In de film volgen we een ambitieuze journalist (Felicity Jones) die er alles aan doet om het mysterie rondom een verboden liefdesaffaire op te lossen. De trailer van de film bekijk je alvast hieronder. De film verschijnt op 23 juli en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes.

Stranger Things geeft nieuwe teaser vrij van seizoen 4

We mogen ons steeds meer gaan opmaken voor Stranger Things seizoen 4. Netflix heeft namelijk een nieuwe teaser vrijgegeven. Vorig jaar zagen we al de eerste beelden van Jim Hopper in de sneeuw. Nu is er een filmpje verschenen dat draait rondom Eleven.

Lees alles over Stranger Things

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 18

Voor de tweede week op rij staat Shadow and Bone aan de leiding in de lijst met de meest populaire titels op Netflix. De fantasyserie is ook bij de reviews zeer goed ontvangen en lijkt op weg naar heel wat seizoenen. The Serpent moest wel een plek inleveren, want de Spaanse vertolking El Inocente – van het boek van Harlan Coben – is de nieuwe nummer twee.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DC Legends of Tomorrow (5 seizoenen + S06E01) Actie 2021 7.0 2021-05-06
Und morgen die ganze Welt Drama 2020 6.2 2021-05-06
Pokémon: Detective Pikachu Familie 2019 6.6 2021-05-06
They Shall Not Grow Old Docu 2018 8.3 2021-05-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?