Netflix Daily

Netflix Daily: Ik, Jan Cremer mogelijk als serie naar Netflix, einde The Ranch besproken

Netflix denkt erover na om een serie te maken van Ik, Jan Cremer. Daarnaast heeft acteur Dax Shepard zich uitgelaten over het einde van The Ranch. Daarnaast is Lucifer verlengd voor een vijfde en tevens laatste seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix denkt aan verfilming Ik, Jan Cremer

Netflix heeft interesse getoond om een serie te maken van Ik, Jan Cremer. De roman van de auteur verscheen in de jaren zestig en was vrij controversieel. Netflix hoopt het boek te kunnen verfilmen tot een serie met twaalf afleveringen, zo liet Cremer zelf weten in gesprek met Playboy. Of het ook zover komt, is afwachten. Eerder toonden onder meer Oliver Stone en Johnny Depp al interesse.

Dax Shepard over het einde van The Ranch

Dax Shepard heeft zich uitgelaten over het einde van The Ranch. De serie houdt er na vier seizoenen mee op. Shepard heeft sinds het derde seizoen de rol van Luke. “Ik heb zoveel plezier gehad om dagelijks te werken met Sam en Ashton aan The Ranch. De show loopt helaas ten einde, maar gelukkig niet eerder dan de resterende twintig afleveringen. Tien episodes daarvan verschijnen later dit jaar op Netflix, de rest in 2020.”

Lucifer verlengd met vijfde en tevens laatste seizoen

Netflix heeft een vijfde seizoen van Lucifer besteld. Het slechte nieuws is echter dat dat ook direct het laatste seizoen van de reeks wordt. Netflix redde de serie eerder toen FOX besloot de reeks te annuleren. De makers hebben daarmee twee seizoenen extra gekregen om de serie alsnog een waardig slot te geven.

Lees: Alles over Lucifer

Trailer Jessica Jones seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de trailer van Jessica Jones seizoen 3 naar buiten gebracht. Het derde seizoen van de reeks wordt op 14 juni toegevoegd aan het aanbod. Het slot van de Marvel-reeks is inmiddels van de eerste beelden voorzien door een trailer van ruim twee minuten.

Lees: Alles over Jessica Jones

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Abyss (S01E08) Drama 2019
Alles ist Gut Drama 2018 6.8
Farce Komedie 2017
It’s Okay, Buddy Muziek 2017
Best Neighbors Komedie 2014
Freezer’s Campaign Komedie 2016
Sameer Abu Alneel Komedie 2013
Ms. Mammy Komedie 2012
The Thief and the Imbecile Drama 2013
The Republic of Imbaba Crime 2015
Step Outside Komedie 2018

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?