Netflix Daily

Netflix Daily: John Boyega stopt met Netflix-opnames, Chrissy Teigen ziet af van gastrol

John Boyega heeft er vanwege familieomstandigheden voor gekozen om te stoppen met de opnames van Rebel Ridge. Dat terwijl de opnames al in volle gang waren. Ondertussen heeft Chrissy Teigen afgezien van haar gastrol in Never Have I Ever.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

John Boyega stopt met Netflix-opnames

John Boyega heeft er plots voor gekozen om te stoppen met de opnames van Rebel Ridge. De acteur is vooral bekend van Star Wars en was de afgelopen tijd bezig met de opnames van Rebel Ridge. De opnames daarvan waren al even onderweg, maar nu moet noodgedwongen een vervanger worden gevonden. Boyega zou volgens familieomstandigheden de handdoek in de ring hebben gegooid.

Chrissy Teigen toch niet te zien in Never Have I Ever

Chrissy Teigen ziet af van een gastrol in Never Have I Ever. Het model is de afgelopen tijd flink in opspraak gekomen nadat oude Tweets opdoken. Daaruit bleek dat ze Courtney Stodden zo’n tien jaar geleden online had beledigd. Zo had Teigen toen onder meer wat te zeggen over de relatie van Stodden met Doug Hutchison. Daarover zou Teigen getweet hebben dat ze ‘niet kon wachten tot Stodden dood was’. In mei bood ze al eens haar excuses aan. “Ik was een onzekere, aandachtszoekende trol. Ik schaam me voor mijn gedrag, maar het is niets in vergelijking met hoe ik Courtney zich liet voelen.” Voor seizoen 2 van Never Have I Ever zou Teigen één seizoen als verteller worden binnengehaald. Dat gaat nu niet door.

Marcus uit Ginny & Georgia: “Ik mocht hem eerst niet”

Felix Mallard is erin geslaagd om in Ginny & Georgia de rol van Marcus voor zich te winnen. Toen de acteur het script voor het eerst las, was hij echter nog niet overtuigd van de rol. Pas toen hij verder in het verhaal kwam, begon hij de verhaallijn te waarderen. In een interview met Flaunt sprak de acteur uitgebreid over zijn rol in Ginny & Georgia.

Lees alles over Ginny & Georgia

Slotseizoen La Casa de Papel wordt ‘totale vernietiging’

Het slotseizoen van La Casa de Papel is nu echt in aantocht op Netflix. Het laatste seizoen is in twee delen geknipt. Het eerste deel daarvan verschijnt op 3 september op Netflix en in een uitgebreid interview heeft Álex Pina nu het één en ander verteld over de slotafleveringen.

Lees alles over La Casa de Papel

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Pet Sematary Horror 2019 5.7 2021-06-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?