Netflix Daily

Netflix Daily: All of Us Are Dead vernieuwd, nieuw gezicht Vikings: Valhalla seizoen 3

All of Us Are Dead keert terug voor een tweede seizoen. Dat werd bekendgemaakt door middel van een video tijdens Geeked Week. Ondertussen is ook een nieuw gezicht getoond voor het derde seizoen van Vikings: Valhalla. Het gaat om Goran Visnjic die we terugzien als Erik the Red.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

All of Us Are Dead vernieuwd voor tweede seizoen

All of Us Are Dead keert terug voor een tweede seizoen. Dat is bekend gemaakt door middel van een video. In de Koreaanse serie draait het om een middelbare school waar een zombievirus uitbreekt. De leerlingen moeten zich naar buiten vechten – of veranderen in een van de dolle zombies. Een datum is nog niet bekendgemaakt.

Nieuw gezicht Vikings: Valhalla seizoen 3

Goran Visnjic gaat de cast van Vikings: Valhalla versterkern. Visnjic is bekend van onder meer Timeless en ER. Binnenkort maakt hij zijn debuut in seizoen 3 van Vikings: Valhalla. Hij vertolkt de rol van Erik the Red, de legendarische Viking vader van Leif Eriksson en Freydis. Hij leeft in gevangenschap in Groenland voor misdaden die hij heft begaan in IJsland en Noorwegen.

Virgin River seizoen 4: 5 dingen waar we naar uitkijken

Het vierde seizoen van Virgin River verschijnt volgende maand op Netflix. Op 20 juli is het zover. Recent werd duidelijk wat de verhaallijnen worden voor het vierde seizoen. In dit artikel nemen we je mee naar vijf dingen uit het vierde seizoen waar we nu al naar uitkijken .

Lees alles over Virgin River

Netflix showt ‘intieme’ Spaanse dramaserie Intimidad

Spaanse series blijven maar scoren en dus blijft Netflix ze ook maar uitbrengen. Er is nu weer wat nieuws op komst, want de streamingdienst kondigt aan met een verse (Spaanstalige) dramaserie te komen, Intimidad getiteld!

Lees alles over Intimidad

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Action Pack (2 seizoenen) Kinderen 2022 2022-06-06
My Liberation Notes (1 seizoen) Romance 2021 8.6 2022-06-06
Bill Burr Presents: Friends who Kill Stand-up 2022 2022-06-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?