Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw castlid voor Stranger Things, White Lines-acteurs daten

Voor het vierde seizoen van Stranger Things is een nieuwe gastrol aangekondigd. Agents of SHIELD-acteur Joel Stoffer speelt een rol in de reeks. Daarnaast hebben twee White Lines-acteurs elkaar gevonden buiten de serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Agents of SHIELD-acteur in Stranger Things

In het vierde seizoen van Stranger Things gaan we kennismaken met een nieuw castlid. Joel Stoffer, beter bekend als Enoch uit Agents of SHIELD, heeft een rol te pakken in seizoen 4 van de Netflix Original. Stoffer spreekt over een gastrol en weet zelf nog niet precies wat die rol gaat inhouden.

White Lines-acteurs vinden elkaar buiten de serie

Laura Haddock lijkt opnieuw de liefde gevonden te hebben. De actrice uit White Lines was tot in 2019 getrouwd met Sam Clafin, maar is inmiddels alweer een tijdje vrijgezel. Daar lijkt sinds kort verandering in te zijn gekomen. De actrice zou aan het daten zijn geslagen met niemand minder dan Thom Rhys Harries, de acteur die haar broertje speelt in White Lines. Ze hebben inmiddels ook plannen om nog een serie samen op te nemen.

The Kissing Booth 2 komt deze zomer naar Netflix

The Kissing Booth 2 zal in juli op Netflix verschijnen. Dit heeft Joey King bekendgemaakt. De hoofdrolspeelster hield een Q&A met fans van de film en daarin kwam het grote nieuws. The Kissing Booth was twee jaar geleden de start van de Summer of Love. De trailer is nu ook gelanceerd.

Lees alles over The Kissing Booth

5 Brandende vragen voor The Order seizoen 3

Het einde van het tweede seizoen van The Order liet ons achter met heel wat vragen. Alhoewel er officieel nog geen derde seizoen is besteld van de reeks, is het voor fans te hopen dat die er wel gaat komen. In ons uitgebreide artikel vind je vijf vragen waar we antwoord op hopen te krijgen in een derde seizoen.

Lees alles over The Order

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (S01E08) Sci-Fi 2020 6.5
PNL – Dans La Légende Tour Muziek 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?