Netflix Daily

Netflix Daily: Costa! komt met nieuwe serie docu over Mark Cavendish

Costa! verdwijnt voorlopig nog niet, want er komt alweer een nieuwe serie aan. Mark Cavendish zal wel uit het peloton verdwijnen. Tijdens de Tour de France kondigt Netflix een docu aan over deze sprinter.

Costa! krijgt nieuwe serie op Netflix

Het succes van Costa! blijft onverminderd voortrazen. De oorspronkelijke film uit 2001 kreeg daarna al een serie en recent een flinke revival. Dit wordt nu weer vervolgd door Netflix met een serie. Diverse bekende gezichten keren terug zoals Roeland Fernhout, Oscar Aerts en Sinan Eroglu. Nieuw in de serie zullen Bo Martens, Hamza Othman en Jatou Sumbuna zijn. Een releasedatum laat nog wel op zich wachten.

Docu in aantocht Mark Cavendish: Never Enough

Mark Cavendish is één van de meest aansprekende renners van de afgelopen decennia. De Britse sprinter heeft heel veel records op zijn naam staan, maar werd ook regelmatig verguisd door zijn gedrag en roekeloze acties. Nu komt op 2 augustus Netflix met een documentaire genaamd Mark Cavendish: Never Enough. De opkomst, val en heropleving van de renner wordt getoond.

Is Bird Box Barcelona een vervolg op Bird Box?

Dat Bird Box Barcelona wel iets te maken heeft met het originele Bird Box is wel duidelijk, maar kunnen we de nieuwe horrorfilm ook een vervolg op de eerste intrede met actrice Sandra Bullock noemen? Wat is de connectie tussen de twee delen?

Lees alles over Bird Box

Virgin River-ster onherkenbaar met roze haar

Lauren Hammersley, voor kijkers van Virgin River beter bekend als Charmaine, heeft haar volgers flink laten schrikken met haar nieuwe coupe. Op Instagram plaatste ze een foto waarop ze te zien is met roze haar.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (6 seizoenen + S07E14) Drama 2023 7.4 2023-07-06
LEGO City: Adventures (4 seizoenen) Kinderen 2023 2023-07-06
The Lincoln Lawyer (2 seizoenen) Crime 2023 7.7 2023-07-06
Boogie Drama 2021 5.2 2023-07-06
Falso Amor (1 seizoen) Reality 2023 2023-07-06
Cash Drama 2023 2023-07-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?