Netflix Daily

Netflix Daily: Orphan Black bijna terug, eerste beelden Titans

Orphan Black keert binnenkort toch terug, maar dan als audiobook-serie. Een eerste clip daarvan is inmiddels te beluisteren. Daarnaast zijn de eerste beelden van Titans verschenen en komt een actrice uit Gomorra naar Nederland.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Orphan Black verder als audiobook-serie

Tatiana Maslany kan niet wachten totdat fans aan de slag kunnen met het nieuwe Orphan Black. De actrice die in de huid kroop van onder meer Sarah Manning, Cosimo en Alison Hendrix, is aan de slag gegaan met een audiobook-serie. In The Next Chapter gaat het verhaal van de serie verder. In de audiobooks maken we ook kennis met nieuwe clones. De eerste aflevering wordt op 12 september gelanceerd. Daarna volgt iedere week een nieuwe aflevering. Een eerste exclusieve clip is vlast te horen bij Entertainment Weekly.

Eerste beelden Titans seizoen 2 verschenen

De eerste beelden van het tweede seizoen van Titans zijn naar buiten gebracht. In het tweede seizoen van de reeks maken we onder meer kennis met Bruce Wayne en Deathstroke. De serie gaat op 6 september verder bij DC Universe. Later mogen we het nieuwe seizoen ook op Netflix verwachten al is daar nog geen releasedatum voor bekend.

Actrice uit Gomorra naar Nederland

Cristina Donadio is later deze maand te zien in Utrecht. De actrice is bekend uit Gomorra waarin ze clanhoofd van Scianel speelt. Tussen 23 augustus en 1 september vindt in Utrecht het Festival Oude Muziek plaats waar het team Napoli gekozen is. Daar is Donadio een special guest.

Élite seizoen 2 heeft releasedatum te pakken

Netflix heeft de releasedatum van het tweede seizoen van Élite naar buiten gebracht. De Spaanse hitserie keert op 6 september terug voor nieuwe afleveringen bij de streamingdienst. Het tweede seizoen telt opnieuw acht afleveringen die in één keer worden toegevoegd aan het aanbod.

Lees alles over Élite

Trailer Mindhunter seizoen 2 over de Atlanta Child Murders

Het tweede seizoen van Mindhunter wordt bijna toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Om fans alvast voor te bereiden op nieuwe afleveringen van de reeks is de officiële trailer naar buiten gebracht. Het tweede seizoen verschijnt op 16 augustus en draait om de Atlanta Child Murders.

Lees alles over Mindhunter

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Screwball Docu 2018 7.2 2019-08-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?