Netflix Daily

Netflix Daily: Jacob Elordi hekelde scènes uit The Kissing Booth

The Kissing Booth 2 Netflix

Jacob Elordi blijkt niet blij te zijn geweest met een aantal scènes die hij moest opnemen voor de romantische komedieserie The Kissing Booth. Daarnaast zijn er nieuwe aanwijzingen in de Unsolved Mysteries-zaak van Rey Rivera.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jacob Elordi hekelde scènes uit The Kissing Booth

Jacob Elordi was in het eerste deel van The Kissing Booth regelmatig te zien zonder shirt aan, maar dat zijn niet de scènes waar hij trots op is. “Ik was toen super jong en ik werd in een wereld gesmeten waarin iedereen over mijn lichaam wilde praten… En het stoorde me echt”, liet Elordi, die Noah Flynn speelt, weten. Om zijn lichaam op peil te houden moest hij iedere dag van de week twee keer per dag sporten en een streng dieet volgen.

Nieuwe aanwijzingen in Unsolved Mysteries-zaak Rey Rivera

Er is nieuwe informatie binnengekomen naar aanleiding van de Netflix-serie Unsolved Mysteries rondom de zaak van Rey Rivera. Vlak voor Rey het huis uit rende werd hij gebeld. Het is nog altijd onduidelijk wie dit is geweest. Toch is er inmiddels een mogelijk verband. Dit liet Terry Dunn Meuer weten in de podcast You Can’t Make This Up. “Het is één van de meest opvallende details aan de zaak. Iemand heeft Rey gebeld vanaf het werk, maar nooit zich kenbaar gemaakt.”

Daarbij was er nog een opmerkelijk telefoontje. Alles daarover lees je in het uitgebreide artikel waarin we alle aanwijzingen verzamelen rondom de zaak van Rey Rivera.

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 32

Bij de wedkantoren viel er weinig te verdienen als je vorige week had ingezet op de nieuwe nummer één van de lijst met meest populaire titels op Netflix. De absolute hit van 2019 is terug en uiteraard gelijk weer boven aan de lijsten.

Lees alles over de meest populaire titels

Vis a Vis-theorie: Is dit de vader van Macarena’s baby?

Netflix lanceerde afgelopen vrijdag het vijfde seizoen van Vis a Vis. Het laatste seizoen van de serie, ook wel bekend onder de titel El Oasis, bracht een grote verrassing met zich mee. Macarena is namelijk opnieuw zwanger en verwacht een kindje. Maar wie is de vader van de baby?

Lees alles over de Vis a Vis-theorie

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Rain (3 seizoenen) Thriller 2019 6.3
The Seven Deadly Sins (4 seizoenen) Anime 2015 8.4
Nasha Natasha Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?