Netflix Daily

Netflix Daily: Line of Duty-makers komen met Lockerbie-reeks en Banlieusards 2

De aanslag op Lockerbie wordt verfilmd door Netflix, waarvoor de makers van Line of Duty zijn ingeschakeld. Er is tevens een vervolg in aantocht voor Banlieusards.

Lockerbie-serie van makers Line of Duty

Een zesdelige serie over Lockerbie zal worden gemaakt door de makers van het bekroonde Line of Duty. In december 1988 werd het Schotse dorpje Lockerbie onbedoeld wereldnieuws. Een vliegtuig van Londen naar New York stortte neer in het dorp, doordat een bom in het ruim was ontploft. 270 mensen kwamen om het leven. De BBC en Netflix gaan nu samen een zesdelige reeks maken.

Banlieusards krijgt vervolg met tweede film

De film Banlieusards uit 2019 krijgt binnenkort een vervolg. Banlieusards 2 is namelijk door Netflix aangekondigd en zal op 27 september al op de streamer te zien zijn. Een trailer laat nog op zich wachten. In deze Franse film draait het om drie broers die opgroeien in een zeer ruige buurt. En de dood altijd op de loer ligt.

Dit is hoe Henry Cavill vervangen wordt door Liam Hemsworth in The Witcher

De laatste afleveringen van The Witcher seizoen 3 staat op Netflix en dat betekent natuurlijk dat we Henry Cavill uitgezwaaid hebben als Geralt of Rivia, het hoofdpersonage. Hij wordt vervangen door Liams Hemsworth, maar hoe pakken de makers die wisseling van de wacht precies aan?

Lees alles over The Witcher

Romantische film Choose Love is interactief: Jij bepaalt wie Cami kiest

De stabiele vriend, degene die is ontglipt of de charmante rockstar. Wie moet Cami kiezen? Het is de inzet van de romantische film Choose Love. En het is een verhaal met een grote twist, want het is namelijk een interactieve film.

Lees alles over Choose Love

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Uncanny Counter (2 seizoenen) Actie 2023 8.1 2023-08-06
King the Land (1 seizoen) Romance 2023 2023-08-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?