Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Emily in Paris, promotiestunt Undercover

Netflix heeft de officiële trailer van Emily in Paris gelanceerd. Het is de nieuwe romantische komedieserie die op 2 oktober bij de streamingdienst verschijnt. Ook is er een nieuwe promotiestunt gaande rondom Undercover met Daley Blind in de hoofdrol.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Officiële trailer Emily in Paris verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van een nieuwe romantische komedieserie. Het gaat om Emily in Paris waarin de hoofdrol is weggelegd voor Lily Collins. De serie vertelt het verhaal over een ambitieuze marketingmanager uit Chicago. Ze krijgt onverwachts een droombaan in Parijs te pakken als haar bedrijf een Frans luxe marketingbedrijf overneemt. Ze vertrekt naar Parijs om te winkelen, te eten en om aan de mediastrategie van het bedrijf te werken. Ze staat echter ook voor bedwelmende avonturen en verrassende uitdagingen. De serie verschijnt op 2 oktober.

Nieuwe promotiestunt Undercover met Daley Blind in de hoofdrol

Aan het tweede seizoen van Undercover wordt heel wat promotie besteed. In aanloop naar de release van seizoen 2 belde Ferry Bouman onder meer met Daley Blind met de vraag of hij mee wilde werken aan matchfixing. De promotiestunt bekijk je hieronder.

Releasedatum Lucifer seizoen 5B verklapt? Opnames worden hervat!

De opnames van Lucifer worden deze maand hervat. Hierdoor is het goed mogelijk dat de uitspraken van Tom Ellis waarheid worden. Hij verklapte bijna tussen neus en lippen door wanneer het tweede deel van seizoen 5 verwacht mag worden.

Lees alles over Lucifer

Dit zijn volgens jullie de Beste Titels op Netflix van augustus

De strijd is gestreden en de winnaars zijn bekend. In de vijf categorieën zijn de vijf nummers één met een ruime meerderheid gekozen en in twee van de lijstjes is dat toch wel een verrassing.

Lees alles over de beste titels

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?