Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix-ster Michael K. Williams overleden, trailer Nederlandse film Forever Rich verschenen

Verschrikkelijk nieuws vanuit Amerika. Michael K. Williams is op 54-jarige leeftijd overleden. Hij is bekend van onder meer When They See Us, The Wire en 12 Years a Slave. Netflix heeft de trailer gelanceerd van de Nederlandse film Forever Rich.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix-ster Michael K. Williams overleden

Verschrikkelijk nieuws vanuit Amerika. Acteur Michael K. Williams is plotseling overleden en werd dood aangetroffen in zijn appartement in Brooklyn. K. Williams werd niet ouder dan 54 jaar en is vermoedelijk overleden aan de gevolgen van een drugsoverdosis. Williams was de afgelopen jaren onder meer te zien in When They See Us, 12 Years a Slave, The Wire, The Road en Inherent Vice. Voor zijn rol in Lovecraft Country was hij genomineerd voor een Emmy Award als beste acteur in een bijrol.

Trailer Nederlandse film Forever Rich verschenen

Op 1 oktober verschijnt de Nederlandse thrillerfilm Forever Rich online op Netflix. Daarin draait het om de opkomende rapper Richie die op het punt staat om door te breken, maar kort voor zijn belangrijkste optreden ooit wordt hij gewelddadig beroofd van zijn horloge. Om wraak te nemen en zijn reputatie te redden volgt een spannend kat-en-muisspel waarin Richie steeds verder gaat… De trailer is nu verschenen.

10 series om dit najaar naar uit te kijken

We kunnen toch wel stellen dat de zomer op zijn retour is, althans… is het dit jaar eigenlijk wel zomer geweest? Goed, de herfst komt eraan en dat betekent: op de bank neerploffen en Netflix aanzetten om series te bingen. De streamingdienst heeft wel wat voor je in petto…

Lees alles over de tien series

La Casa de Papel seizoen 5 deel 2: Alles wat we al weten

La Casa de Papel seizoen 5 deel 1 staat vanaf september op Netflix, maar als échte fan is er best een grote kans dat jij de vijf beschikbare afleveringen er al doorheen gejaagd hebt. Goed nieuws: er zijn er nog vijf op komst! We schreven een artikel over alles wat we al weten over La Casa de Papel seizoen 5 deel 2.

Lees alles over La Casa de Papel

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (4 seizoenen + S05E04) Drama 2021 7.5 2021-09-06
Rick and Morty (5 seizoenen) Komedie 2021 9.3 2021-09-06
Countdown: Inspiration 4 Mission to Space (1 aflevering) Docu 2021 2021-09-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?