Netflix Daily

Netflix Daily: Rico Verhoeven over rol in Undercover, The Crown-schrijver vastgelegd

Rico Verhoeven heeft zich uitgelaten over zijn rol in Undercover. Daarnaast is de schrijver van The Crown exclusief vastgelegd, is de releasedatum van She-Ra en de Power-prinsessen seizoen 4 bekend en is de hond uit Queer Eye overleden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Rico Verhoeven over rol in Undercover

Rico Verhoeven is één van de nieuwe gezichten in het tweede seizoen van Undercover. In gesprek met RTL Boulevard vertelde de kickbokser al iets over zijn rol in de Netflix-serie. “Ik speel een compagnon van Ferry Bouman. Dat is te gek. De bad guy rol, zeg maar. Ik heb niet veel tekst hoeven leren, dat scheelde wel. Dus het zal vooral improvisatie zijn, aanwezig zijn en zijn rechterhand spelen.” Rico was acteur eerder al te zien in onder meer De Film van Dylan Haegens.

The Crown-schrijver exclusief aan de slag voor Netflix

Netflix heeft een nieuwe slag geslagen. Het is de streamingdienst gelukt om Peter Morgan, verantwoordelijk als scenarioschrijver van The Crown, exclusief naar Netflix te halen. De komende jaren gaat hij exclusief aan de slag met scripts voor Netflix. Naar verluidt tekent hij een contract voor vier jaar waarmee tientallen miljoenen euro’s gemoeid gaan.

Releasedatum She-Ra en de Power-Prinsessen seizoen 4 bekend

Netflix heeft de releasedatum van She-Ra en de Power-Prinsessen bekendgemaakt. De serie keert volgende maand terug voor alweer zijn vierde seizoen. Vanaf 5 november kunnen fans aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de reeks. Dat werd duidelijk uit onderstaande video.

Hond uit Queer Eye overleden

Een van de vast gezichten uit Queer Eye is niet meer. Bij de Fab Five was vaak de Franse bulldog Bruley te zien. Helaas hebben de vijf heren afscheid moeten nemen van de hond. Hij kampte al langer met hartproblemen en overleed afgelopen week aan een acute hartaanval.

Opnames Elite seizoen 3 al afgerond met twee nieuwe castleden

Waar vorige maand bekend werd dat er een derde seizoen zou komen van Élite, blijkt nu dat de opnames van seizoen 3 al volledig zijn afgerond. In het derde seizoen maken we kennis met twee nieuwe hoofdpersonen. Het gaat om Yeray en Malick, gespeeld door Leïti Sene en Sergio Momo. Seizoen 3 wordt in 2020 op Netflix verwacht.

Lees alles over Élite

The Walking Dead verlengd met elfde seizoen

The Walking Dead is nog niet aan zijn einde toe. Ondanks dat de serie de laatste jaren wat kritiek te verwerken kreeg, heeft AMC nu toch besloten een elfde seizoen te bestellen. We mogen ons dan ook opmaken voor nog heel wat nieuwe afleveringen van de reeks. Op Netflix verschijnt op woensdag seizoen 9.

Lees alles over The Walking Dead

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Explained (1 seizoen + S02E02) Docu 2019 7.9
Seis Manos (1 seizoen) Animatie 2019
Forks over Knives Docu 2011 7.8
Colossal Actie 2016 6.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?