Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix lanceert drietal nieuwe trailers

Grand Army Netflix

Netflix heeft drie nieuwe officiële trailers de wereld ingestuurd. Het gaat om de officiële trailer van de kerstfilm Jingle Jangle, de dramaserie Grand Army en de animeserie Blood of Zeus.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Officiële trailer kerstfilm Jingle Jangle verschenen

De nieuwe kerstfilm Jingle Jangle is inmiddels voorzien van zijn eerste beelden. De film is een tijdloos muzikaal avontuur voor de hele familie. We volgen de legendarische speelgoedmaker Jeronicus Jangle die zijn kostbaarste speeltje gestolen ziet worden. Zijn creatieve kleindochter grijpt in.

Netflix lanceert trailer Grand Army

Ook de officiële trailer van Grand Army is de wereld in geslingerd. Vanaf 16 oktober kunnen we aan de slag met het eerste seizoen van de serie waarin vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen te presteren in een chaotische wereld. Ze zullen moeten overleven en de toekomst vorm geven.

Eerste beelden Blood of Zeus gelanceerd

Netflix heeft ook een nieuwe animeserie aangekondigd. Het gaat om Blood of Zeus waarin het draait om het oude Griekenland waar een oorlog heerst tussen de goden van Olympus en de Titanen. Als burger Heron meer te weten komt over zijn verleden, wordt hij de enige hoop om een naderend leger van boosaardige demonen te verslaan.

Teenage Bounty Hunters volgende slachtoffer: Gecanceld

Teenage Bounty Hunters komt tot een abrupt einde. De serie werd nog geen twee maanden geleden gelanceerd op Netflix en leek een aanzet te zijn voor flink wat seizoenen. Door alle huidige perikelen liep het anders, want Teenage Bounty Hunters is gecanceld. Vannacht werd GLOW al gecanceld, nadat de serie eerder was verlengd.

Lees alles over Teenage Bounty Hunters

The Walking Dead seizoen 10 vertraagd: Pas in december op Netflix

De fans van The Walking Dead die maandagmorgen én dinsdagmorgen klaar zaten voor het tiende seizoen werden nog even teleurgesteld. De nieuwe afleveringen werden vorige week door Netflix aangekondigd voor maandag 5 oktober. Het Netflix-systeem gaf zelf dinsdag 6 oktober aan, maar op allebei de dagen is de reeks niet verschenen. Er was dan ook veel onduidelijkheid en nu grote teleurstelling. Het wordt namelijk wachten.

Lees alles over The Walking Dead

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The 100 (7 seizoenen) Sci-Fi 2020 7.8
Bad Boy Billionaires: India (1 seizoen) Docu 2020
Sterrenstraal: Heldin van Halloween Kinderen 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?