Netflix Daily

Netflix Daily: Anna uit Inventing Anna vrijgelaten uit gevangenis en spin-off Bling Empire

Anna Sorokin aka Anna Delvey is op vrije voeten. Het hoofdpersonage uit Inventing Anna is vrijgelaten uit de gevangenis, al is er nog wel een maar… Ondertussen heeft Netflix een spin-off aangekondigd van Bling Empire.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Anna Sorokin (Delvey) uit Inventing Anna op vrije voeten

Inventing Anna was begin dit jaar een hit op Netflix. De serie belichtte het leven van Anna Sorokin (gespeeld door Julia Garner), die ook als alias Anna Delvey gebruikte. Nu is ze vrijgelaten uit de gevangenis, alleen helemaal vrij mag ze zich nog niet noemen. Ze moet namelijk 24 uur per dag thuis blijven en om dat te monitoren heeft ze een elektronische enkelband om. Daarnaast mag Anna niet op social media, dit is één van de voorwaarden van haar borgvrijlating. Opvallend is de vrij lage borgsom die betaald moest worden: 10.000 dollar.

Bling Empire spin-off aangekondigd in New York

Deze week verscheen alweer het derde seizoen van Bling Empire. Deze reeks speelt zich af in Los Angeles en nu komt er ook een spin-off. De titel Bling Empire: New York geeft al weg dat hiervoor niet de west- maar oostkust van de Verenigde Staten wordt belicht. Eén van de personages in de spin-off zal Dorothy Wang zijn, die we ook al zagen in Bling Empire seizoen 2.

Goed en slecht nieuws over Firefly Lane: Releasedatum en einde in zicht!

Netflix heeft goed en slecht nieuws rondom Firefly Lane gedeeld met zijn volgers. Het tweede seizoen van de serie heeft namelijk een releasedatum gekregen. Seizoen 2 blijkt echter ook meteen het laatste seizoen te worden van de serie. We mogen ons echter wel eerst nog opmaken op twee nieuwe delen.

Lees alles over Firefly Lane

Hope baalt van Virgin River: ‘Dat kan beter’

Annette O’Toole is een van de vaste gezichten in Virgin River. De actrice is al een aantal jaar verantwoordelijk voor de rol van Hope en hoopt die rol nog lange tijd te mogen vervullen. Toch zou ze het wel fijn vinden als de makers van Virgin River wat meer consistent zouden zijn wat betreft de opnameperiode.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Uncharted Actie 2022 6.3 2022-10-06
Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake Docu 2022 2022-10-06
The Joys and Sorrows of Young Yuguo Docu 2022 2022-10-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?