Netflix Daily

Netflix Daily: Maker wil zeven seizoenen The Witcher, trailer Dolly Parton’s Heartstrings

The Witcher Netflix seizoen 1

De maker van The Witcher denkt aan zeven seizoenen. De Nederlandse actrice Gaite Jansen is uiterst populair geworden. Daarnaast is de trailer van Dolly Parton’s Heartstring verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Maker The Witcher denkt aan zeven seizoenen

Vanaf 20 december mogen we op Netflix aan de slag met het eerste seizoen van The Witcher. De verwachtingen zijn al voor de lancering hoog. Als het aan de makers van de reeks ligt, dan kunnen we heel wat seizoenen over Geralt of Rivia verwachten. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich liet weten dat ze nu al verhalen heeft voor zeven seizoenen. “We hebben op dit moment nog geen tweede seizoen, maar op dit moment gaat het erom hoe we een verhaal opzetten dat het publiek jarenlang gaat boeien. Het ergste wat we kunnen doen, is al onze energie is slechts één seizoen stoppen en niet nadenken over waar de karakters naartoe kunnen groeien.”

Gaite Jansen uiterst populair na rol in Peaky Blinders

Gaite Jansen is uiterst populair geworden sinds haar entree in Peaky Blinders. In Nederland kende we haar al onder meer van Hollands hoop, maar sinds haar internationale rol krijgt ze nog meer aandacht. “Ik merk wel dat er meer deurtjes opengaan, dat merkte ik na het uitkomen van Peaky Blinders ook. Deuren die eerst nog op slot zaten, daar mag ik nu ineens wel naar binnen. Ik zie het best zitten om een paar jaar in Amerika te werken en tussendoor op en neer naar Nederland te gaan”, vertelde ze aan NUsport. Aan emigreren moet ze echter niet denken.

“Dit is mijn thuis, hier ken ik iedereen, want de industrie is niet groot. Idealiter zou ik Nederlandse projecten doen als Hollands Hoop, die ik echt geweldig vind, maar daarbij zou ik een avontuur in het buitenland niet willen missen”, aldus Gaite Jansen.

Trailer The Two Popes gelanceerd

The Two Popes is in aantocht op Netflix. In aanloop naar de release van de film met Anthony Hopkins en Jonathan Pryce in de hoofdrollen heeft Netflix nu de eerste officiële trailer van de film naar buiten gebracht. Daarin zien we alvast een glimp van de machtsstrijd in het Vaticaan.

Lees alles over The Two Popes

Vis a Vis: El Oasis wordt slotstuk van Spaanse hitserie

Het einde van Vis a Vis is in zicht. Op Netflix kunnen we de vier seizoenen van de reeks bekijken en we weten dat er nog een vervolg komt met Macarena en Zulema in de hoofdrol. Dat vervolg blijkt nu ook het einde te worden van de reeks. Daarnaast geeft maker Iván Escobar toe dat het eigenlijk niet eens de bedoeling was dat er nog een extra seizoen zou komen.

Lees alles over Vis a Vis

Trailer Dolly Parton’s Hearstring verschenen

De officiële trailer van Dolly Parton’s Heartstrings is gelanceerd. In de serie volgen we acht verhalen over onder meer familie, geloof en vergeving. De reeks is geïnspireerd op de nummers van Dolly Parton. Seizoen 1 verschijnt op 22 november op Netflix.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Greenleaf (4 seizoenen) Drama 2016 7.3
The Commuter Actie 2018 6.3
Scams (1 seizoen) Drama 2019
Anna and the Apocalypse Actie 2017 6.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren