Netflix Daily

Netflix Daily: Actiekomedie Lift met Kevin Hart en Football Manager

Football Manager komt naar Netflix en dat geldt ook voor Kevin Hart. Met een nieuwe actiekomedie Lift.

Actiekomedie Lift met Kevin Hart in aantocht

Met enige vertraging is de Lift gearriveerd. De actiekomedie met Kevin Hart zou eigenlijk dit kalenderjaar al verschijnen, maar het wordt begin 2024. Op 12 januari is het zover dat we meesterdief Cyrus Whitaker in actie gaan zien. Hij moet een overval plegen op een vliegtuig dat onderweg is van Londen naar Zürich. De trailer is alvast te zien.

Football Manager nu te spelen op Netflix

Het razend populaire Football Manager is vanaf nu ook op Netflix te spelen. Football Manager Mobile 2024 is via de Netflix app te spelen, zonder extra in-app kosten. Het spel is in zijn geheel beschikbaar, waarmee je als manager van een voetbalclub kan gaan proberen de wereld te veroveren.

Verwijderalarm: Het is vrij ‘quiet’ in de lijst met terugkerende serie

Het Netflix Verwijderalarm heeft maar een kort lijstje deze week, of zoals treffende een ‘stille’ week. Want de bekroonde horrorfilm A Quiet Place zal deze week voor het laatst te zien zijn op de streamingdienst.

Lees alles over Verwijderalarm

The Crown seizoen 7 gaat ‘bijzondere’ kant op

The Crown seizoen 6 is nog niet uit, maar er wordt nu al nagedacht over een eventueel zevende seizoen. En dat krijgt hoogstwaarschijnlijk een ‘bijzondere’ twist, want seizoen 7 wordt hoogstwaarschijnlijk een heuse prequel!

Lees alles over The Crown

Het nieuwe aanbod van gisteren:

geen aanbod

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?