Netflix Daily

Netflix Daily: Queen Sono toch gecanceld, nieuwe true crime serie besteld

Nadat Queen Sono eerder nog kon rekenen op een vernieuwing, is nu toch besloten de stekker uit de reeks te halen. Dat heeft alles te maken met de uitbraak van het coronavirus. Daarnaast heeft Netflix een nieuwe Scandinavische true crime serie besteld.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Queen Sono dan toch gecanceld

Queen Sono keert dan toch niet terug voor een tweede seizoen op Netflix. De Zuid-Afrikaanse serie werd eerder dit jaar vernieuwd voor een tweede seizoen, maar nu blijkt dat die er toch niet gaat komen. De annulering heeft alles te maken met het coronavirus. Daardoor kunnen de opnames momenteel niet van start gaan en is nu besloten het tweede seizoen te annuleren.

Netflix bestelt nieuwe Scandinavische true crime serie

Netflix heeft een nieuwe true crime serie besteld gebaseerd op de bestseller van Thomas Pettersson. In een vijfdelige dramaserie worden we meegenomen naar de moord op Olof Palme. Hij werd in 1986 om het leven gebracht en nog altijd is de moord op de Zweedse minister-president niet opgelost. The Unlikely Murderer verschijnt in 2021 op Netflix.

3 Theorieën voor choquerende cliffhanger Virgin River

Fans van Virgin River kunnen sinds afgelopen vrijdag aan de slag met het tweede seizoen van de romantische dramaserie op Netflix. De seizoensfinale liet ons echter achter met een ware cliffhanger. Wie is verantwoordelijk voor wat er gebeurd is met Jack? In dit artikel hebben we drie theorieën op een rijtje gezet om dichterbij de dader te komen.

Lees alles over Virgin River

Dramaserie Firefly Lane met Katherine Heigl aangekondigd

Netflix heeft de nieuwe dramaserie Firefly Lane aangekondigd. In de serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah, zijn de hoofdrollen weggelegd voor Katherine Heigl (Grey’s Anatomy) en Sarah Chalke (Scrubs). De eerste beelden zijn inmiddels een feit.

Lees alles over Firefly Lane

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Buurman & Buurman (3 seizoenen) Kinderen 2003 7.0 2020-12-06
Dallas Buyers Club Drama 2013 8.0 2020-12-06
The Place Beyond The Pines Crime 2012 7.3 2020-12-06
Lucia de B. Drama 2014 7.1 2020-12-06
Soof Komedie 2013 6.6 2020-12-06

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?