Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe acteur slotseizoen Lucifer, nominaties BAFTA Awards

Het slotseizoen van Lucifer biedt ruimte aan een nieuw gezicht. We gaan kennismaken met God. Daarnaast zijn de nominaties voor de BAFTA Awards bekendgemaakt en is Netflix liefst 23 keer genomineerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Dennis Haysbert in slotseizoen Lucifer

Binnenkort nemen we op Netflix afscheid van Lucifer. De reeks wordt nog één keer voorzien van een nieuw seizoen, maar dan is het klaar met de verhalen van Lucifer. Inmiddels is wel bekend dat een nieuwe acteur zijn intrede maakt in het slotseizoen. Het gaat om Dennis Haysbert die de rol van God vertolkt in de laatste afleveringen van de serie. Hij speelde eerder al in onder meer Reverie en Shots Fired.

23 nominaties voor Netflix bij BAFTA Awards

Netflix heeft goede zaken gedaan tijdens de nominaties bij de BAFTA Awards. De streamingdienst is liefst 23 keer genomineerd. De meeste nominaties zijn voor The Irishman (tien keer), dat onder meer kans maakt om de beste film te worden. De andere nominaties zijn voor Marriage Story (vijf), The Two Popes (vijf), Klaus (één), American Factory (één) en The Great Hack (één). Op 2 februari weten we welke prijzen mee naar huis gaan voor Netflix.

The CW-series verlengd met nieuwe seizoenen

Goed nieuws voor de Netflix-abonnees die groot fan zijn van de series van The CW. Riverdale, alle DC-series en Dynasty worden namelijk voorzien van nieuwe seizoenen. De Amerikaanse zender heeft bekendgemaakt dat van alle titels nieuwe seizoenen zijn besteld. Dat betekent dat we ons op mogen maken voor nieuwe afleveringen van Riverdale, Dynasty, Supergirl, The Flash, Legends of Tomorrow en Black Lightning.

Lees alles over de DC-series

Verwijderalarm: Rust voor even teruggekeerd in de lijst?

Het Netflix Verwijderalarm was de afgelopen periode telkens heel erg druk, nu lijkt het even rustig in de lijst. Het is de vraag hoelang, want zoals gebruikelijk wordt het richting het eind van iedere maand altijd drukker.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Vivir Dos Veces Drama 2019 7.3

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?