Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix-documentaire over Elton John, eerste Spaanse kerstfilm aangekondigd

Het leven van Elton John gaat in een documentaire worden gegoten waarin we voornamelijk worden meegenomen naar zijn carrière in de jaren ’70. Daarnaast is er een eerste Spaanse Netflix kerstfilm aangekondigd.
Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Elton John krijgt eigen documentaire op Netflix

Netflix gaat aan de slag met een documentaire over Elton John. De Britse zanger krijgt met The Pillars of Hercules een eigen docu waarin de carrière van de zanger in de jaren 70 belicht wordt. De documentaire zal ook een aantal nog nooit eerder vertoonde backstagebeelden tonen. Elton John heeft inmiddels toestemming gegeven aan producent Davey Johnstone om met het project aan de slag te gaan.

Eerste Spaanse Netflix kerstfilm aangekondigd

De eerste Spaanse Netflix kerstfilm is aangekondigd. Met de titel A mil kilómetros de la Navidad, ook wel bekend als Op duizend kilometer van Kerstmis, mogen we ons in 2021 verheugen op een Spaanstalige kerstfilm. De film wordt opgenomen in Benasque (Huesca) en Arties (Lerida), in de Spaanse Pyreneeën. De hoofdrol is voor Tamar Novas (El Desorden Que Dejas). De film belooft een ware romantische kerst komedie te worden.

Ashley Park bespreekt Emily in Paris seizoen 2

Netflix lanceerde begin oktober het eerste seizoen van Emily in Paris. De romantische komedieserie groeide al snel uit tot een groot succes op Netflix. Het was dan ook geen grote verrassing toen een maand later bekend werd dat de serie voorzien zou worden van een tweede seizoen. Ashley Park, een van de hoofdrolspelers uit seizoen 1, heeft zich uitgesproken over het vervolg.

Lees alles over Emily in Paris seizoen 2

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 1

Het nieuwe jaar heeft de lijst met meest populaire titels op Netflix compleet overhoop gegooid. De kerstboom is opgeruimd en tegelijkertijd verdwenen ook de kerstfilms en -series uit de lijst. Daarvoor in de plaats veel nieuwe series.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Pieces of a Woman Drama 2020 5.5 2021-01-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?