Netflix Daily

Netflix Daily: The Kominsky Method en veel nieuwe rechten

Drie nieuwe castleden van The Kominsky Method seizoen 2 zijn bekend. Daarnaast heeft Netflix de rechten van Knock Down the House binnengehaald en gaat aan de slag met een serie van America Ferrera (Uggly Betty).

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix haalt wereldwijde rechten Knock Down the House binnen

Netflix heeft de wereldwijde rechten van Knock Down the House binnengehaald. Het gaat om een Amerikaanse documentaire-film die vier vrouwen volgt die besluiten mee te doen aan de Amerikaanse verkiezingen van 2018. De film werd aangekondigd tijdens het Sundance Film Festival.

Animatiefilm Pachamama in juni naar Netflix

Pachama is in aantocht op Netflix. De streamingdienst maakte bekend dat de voor een Cesar Award genomineerde animatieserie in juni 2019 verschijnt. De film gaat over een jonge jongen, Tepulpaï, in een afgelegen dorp in het Andesgebergte. Hij droomt ervan om ooit sjamaan te worden en komt samen met zijn vriend Naira in een waar avontuur terecht.

3 nieuwe castleden The Kominsky Method seizoen 2 bekend

De cast van The Kominsky Method seizoen 2 is uitgebreid met drie nieuwe acteurs. Jacqueline Bisset, Jane Seymour en Paul Reiser hebben een rol te pakken in de serie. Bisset speelt Sandy’s ex-vrouw. Seymour is een oude vlam uit het verleden van Norman en Paul kruipt in de huid van een leraar.

Netflix bestelt serie van America Ferrera

Netflix heeft een serie van America Ferrera binnengehengeld. De actrice, die we leerden kennen als Ugly Betty, gaat aan de slag met een drama komedie. De serie telt tien afleveringen die een half uur duren. Het verhaal is afkomstig van Gente-fied, een verhaal dat begon als web serie. In de Netflix-serie worden drie Mexicaans-Amerikaanse neven gevolgd die koste wat het kost de Amerikaanse droom willen najagen in een snel veranderend Los Angeles.

Speelt La Casa de Papel seizoen 3 zich weer af in Spanje?

Mogelijk is bekend geworden waar het derde seizoen van La Casa de Papel om gaat draaien. Het gerucht gaat dat het team gekozen heeft om de Spaanse Bank te overvallen. Een zware klus, gezien de Spaanse Bank zeer zwaar beveiligd is.

Lees alles over La Casa de Papel seizoen 3

5 nieuwe Spaanse series besteld

Netflix gaat aan de slag met vijf nieuwe Spaanse Originals. Een van de series is afkomstig van één van de makers van Elite en wordt een schooldrama. Daarnaast is er een anime-serie aangekondigd, een superhelden komedie, een dramedy omtrent vrouwen en een mini-serie met een mix van ervaren en aanstormende Spaanse topdames.

Lees alles over de 5 Spaanse series

Trailer Larry Charles’ Dangerous World of Comedy

Op vrijdag 15 februari verschijnt de nieuwe serie Larry Charles’ Dangerous World of Comedy. In de serie gaat Seinfeld-schrijver Larry Charles uitzoeken of het mogelijk is om in Irak een goed salaris te verdienen als komiek. Hij reist de wereld rond en komt op de meest gevaarlijke plekken op zoek naar humor. Een eerste trailer is nu verschenen.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Riverdale (2 seizoenen + S03E12) Drama 2018 7.9
The Flash (4 seizoenen + S05E13) Actie 2018 8.1

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van Yesterday

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?