Netflix Daily

Netflix Daily: Bijzondere naam voor zoontje Vanessa Morgan, Jennifer Lawrence gewond

Vanessa Morgan, actrice uit Riverdale, heeft de bijzondere naam voor haar pasgeboren zoontje bekendgemaakt. Daarnaast is Jennifer Lawrence gewond geraakt tijdens de opnames van een nieuwe Netflix-film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Riverdale-actrice Vanessa Morgan onthult naam zoontje

Vanessa Morgan heeft de bijzondere naam bekendgemaakt van haar pasgeboren zoontje. Of hij vernoemd is naar de populaire reeks Riverdale waar zij onderdeel uitmaakt, is onduidelijk. Maar het jongetje heet ‘River’. “Woorden schieten tekort om deze vorm van liefde te omschrijven. We genieten van deze tijd thuis met hem”, plaatste Vanessa op Instagram bij onderstaande foto.

Jennifer Lawrence gewond op set

Jennifer Lawrence is gewond geraakt tijdens de opnames van een nieuwe Netflix-film. De actrice moest een stunt doen waarbij een explosie werd nagebootst. De actrice kreeg echter een stuk glas in haar ooglid waarna ze hevig begon te bloeden. De opnames van Don’t Look Up zijn tijdelijk stilgelegd, maar de verwonding blijkt mee te vallen.

Dit zijn de 5 ijskoudste films en series op Netflix

We staan voor een bizar koude week. Het is lang geleden dat de temperatuur zover onder het vriespunt dook in Nederland. Dan is er maar één oplossing: diep onder een kleedje duiken en Netflix aanslingeren! We hebben voor jullie het archief afgestruind naar de vijf ijskoudste titels op Netflix.

Lees alles over de ijskoudste titels

Elise Schaap en Anna Drijver maken komedieserie voor Netflix

In Undercover is het dan nu wel gedaan voor Anna Drijver en Elise Schaap, de twee zullen op Netflix nog wel te zien zijn. Want ze gaan samen een komedieserie maken. Een titel voor de serie is er nog niet, wel is er een duidelijk verhaal waar de reeks over zal gaan.

Lees alles over de komedieserie

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?