Netflix Daily

Netflix Daily: Beelden van nooit uitgezonden GLOW-seizoen en Elvis-serie met McConaughey

GLOW werd als gevolg van de pandemie gecanceld, terwijl er wel gewerkt was aan het vierde seizoen. Daar zijn nu beelden van verschenen. Er komt een serie over Elvis met Matthew McConaughey als de wereldster.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Beelden verschenen van niet uitgezonden GLOW-seizoen

GLOW heeft een ongelukkig einde gekend. De serie werd verlengd voor een vierde en laatste seizoen, alleen dat gebeurde precies aan het begin van de pandemie. De restricties maakten een serie over worstelen bijna onmogelijk, waarop het vierde seizoen werd gecanceld. Er was echter al wel gewerkt aan de productie en Kate Nash heeft nu behind the scenes gedeeld.

Elvis-serie in aantocht met Matthew McConaughey

In maart zal er een nieuwe animatieserie op Netflix verschijnen over Elvis Presley. Met de titel Agent Elvis wordt er een actiekomedieserie gelanceerd en daarin zal Elvis vertolkt worden door een zeer bekende acteur. Matthew McConaughey blijkt namelijk de stem in te hebben gesproken van de wereldster. In Agent Elvis is Presley naast artiest ook spion. Hij moet de wereld zien te redden. De serie is bedacht door Priscilla Presley, de ex-vrouw van Elvis, en zanger John Eddie.

Mensen met hoogtevrees pas op: Fall komt naar Netflix

Heb jij last van hoogtevrees? De schrijver van dit artikel wel, en laat me je vertellen: dan is Fall misschien niet de film voor jou. Of misschien juist wel, om je angst te overwinnen! En dat kan binnenkort op Netflix.

Lees alles over Fall

Spannende Spaanse film Hasta el cielo wordt nu serie

In 2020 kwam de spannende Spaanse film Hasta el cielo uit op Netflix en die thriller wordt nu omgeturnd tot een serie, Hasta el cielo: La serie. Met een ander verhaal natuurlijk, of in ieder geval: er wordt voortgeborduurd op de gebeurtenissen in de film!

Lees alles over Hasta el cielo

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Physical 100 (1 seizoen) Reality 2023 2023-02-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?