Netflix Daily

Netflix Daily: She’s Gotta Have It en McCann hekelt Netflix-docu

She’s Gotta Have It seizoen 2 heeft een releasedatum te pakken, Ed Helms en Taraji P. Henson hebben hoofdrol in nieuwe Netflix-film en de ouders van Maddy McCann zijn niet blij met de Netflix-documentaire.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Releasedatum She’s Gotta Have It seizoen 2 bekend

Het tweede seizoen van She’s Gotta Have It heeft een releasedatum te pakken. De serie gaat op 24 mei verder bij Netflix. De komedieserie is gebaseerd op de Spike Lee-debuutfilm en laat zien hoe Nola Darling probeert trouw te blijven aan zichzelf en haar dromen, terwijl ze ondertussen drie geliefden heeft.

Ed Helms en Taraji P. Henson in Coffee & Kareem

Ed Helms en Taraji P. Henson hebben een hoofdrol te pakken in een gloednieuwe Netflix-film. De twee spelen in Coffee & Kareem, een film over een politieagent die met tegenzin met de elfjarige zoon van zijn vriendin samenwerkt om de meest meedogenloze crimineel van de stad neer te halen. Helms was eerder al te zien in onder meer Tag en The Hangover en Henson is bekend van onder andere Hidden Figures en als stemacrice uit Ralph Breaks the Internet.

Ouders Maddy McCann balen van Netflix-docu

Netflix werkt aan een documentaire over de in 2017 vermist geraakte Maddy McCann. Kate en Gerry McCannn, de ouders van Maddy, zijn niet blij met de documentaire en hebben ook laten weten er niet aan mee te werken. “Wij zagen, en zien nog steeds niet, hoe dit programma helpt in de zoektocht naar Madeleine. En aangezien er nog een politieonderzoek loopt, zou deze serie dat onderzoek mogelijk kunnen hinderen. Onze visie en onze voorkeuren zijn dan ook geen onderdeel van dit programma.”

Netflix komt met romcom Someone Great

Netflix komt binnenkort met een nieuwe romcom op zijn streamingdienst. Gina Rodriguez, bekend vanwege haar rol in Jane the Virgin, heeft een hoofdrol te pakken. Zij wordt bijgestaan door Brittany Snow en DeWanda Wise. De romantische komedie is vanaf 19 april te zien bij Netflix.

Lees alles over Someone Great

Arrow houdt er na acht seizoenen mee op

Het is na acht seizoenen gedaan met Arrow. Stephen Amell, de hoofdrolspeler Oliver Queen, heeft laten weten dat het na het achtste seizoen klaar is. Seizoen acht is ook korter dan we voorheen gewend waren met ‘slechts’ tien afleveringen. Mogelijk keert Amell wel nog terug in de Arrowverse.

Lees alles over Arrow

Releasedatum en trailer Ultraman verschenen

Ultraman wordt binnenkort op Netflix verwacht. Het eerste seizoen van de serie verschijnt op 1 april 2019 bij de streamingdienst. De serie laat zien hoe Shinjiro jaren na de verdwijning van Ultraman merkt dat hij connectie heeft met de held. Shinjiro besluit dan ook het pak aan te trekken en de strijd tegen nieuwe aliens aan te gaan.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Riverdale (2 seizoenen + S03E14) Drama 2018 7.9
The Flash (4 seizoenen + S05E15) Actie 2018 8.1
The Order (1 seizoen) Drama 2019
Sylvanian Families The Treasure of Sylvanian Village Kinderen 2017
Mees Kees op Kamp Familie 2013 6.3
Sylvanian Families A Town of Dream Kinderen 2017
Sylvanian Families (1 seizoen) Kinderen 2018

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?