Netflix Daily

Netflix Daily: Regé-Jean Page (Bridgerton) in The Gray Man, recordbedrag voor film met Christian Bale

We gaan Regé-Jean Page binnenkort terugzien in een nieuwe rol. De Bridgerton-ster heeft een rol te pakken in de film The Gray Man en zal Ryan Gosling en Chris Evans bijstaan. Ondertussen heeft Netflix een recordbedrag neergelegd voor de rechten van de film The Pale Blue Eye met Christian Bale in de hoofdrol.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Regé-Jean Page, Ryan Gosling en Chris Evans in The Gray Man

De cast van The Gray Man is met nog een grote naam uitgebreid. Nadat we eerder al wisten dat Ryan Gosling en Chris Evans een rol hebben in de spionage-thriller, blijkt er ook een rol weggelegd te zijn voor Regé-Jean Page. De film is gebaseerd op het boek van Mark Greaney waarin het draait om een legendarische geheime agent en huurmoordenaar. Gosling is verantwoordelijk voor zijn rol. Hij zal uit de handen moeten blijven van Lloyd Hansen, gespeeld door Chris Evans.

Netflix wint met recordbedrag rechten The Pale Blue Eye

Netflix heeft een recordbedrag geboden voor de nieuwe film The Pale Blue Eye. De streamingdienst zou zo’n 55 miljoen dollar neertellen, omgerekend zo’n 46 miljoen euro, voor de rechten van de film waarin de hoofdrol is voor Christian Bale. Het is de eerste keer dat er zoveel geld wordt neergeteld voor een dergelijke deal op de European Film Market.

Maker Lucifer komt met nieuwe serie: Shadecraft

Shadecraft wordt het nieuwe project van Joe Henderson. Nu het einde van Lucifer echt nadert heeft Netflix de succesvolle showrunner weten te strikken voor een nieuwe serie. Henderson zal de comic Shadecraft gaan verfilmen, die hij zelf heeft geschreven.

Lees alles over Lucifer

Misdaadserie The Serpent met Nederlands tintje op komst

The Serpent is vanaf april te zien op Netflix. De Britse misdaadserie heeft een vliegende start gemaakt in Groot-Brittannië en komt dus nu naar de streamingdienst toe. Het verhaal heeft een Nederlands tintje door Herman Knippenberg.

Lees alles over The Serpent

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?