Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix bestelt nieuwe Shondaland-serie en denkt na aan Tour de France-reeks

Netflix heeft een nieuwe Shondaland-serie besteld. Het gaat om The Residence waarin een mysterieus moorddrama centraal staat. Ondertussen denkt Netflix ook na oer een nieuwe serie in het format van Formula 1: Drive to Survive. Nu zou er een Tour de France-reeks gemaakt moeten worden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix bestelt The Residence afkomstig van Shondaland

Netflix heeft een nieuwe titel van Shondaland binnengehaald. Op de streamingdienst valt in de toekomst het mysterieuze moorddrama The Resident te bekijken. De serie is geïnspireerd op een boek van Kate Anderson Browser en neemt ons maar naar de privéwereld van het Witte Huis. De serie telt acht afleveringen. Shondaland was eerder al verantwoordelijk voor onder meer Bridgerton en Inventing Anna.

Netflix denkt aan reeks over Tour de France

Netflix denkt erover na om een serie als Drive to Survive te starten, maar dan over de Tour de France. The Telegraph meldt dat er gekeken wordt naar een Netflix-serie waarin acht WorldTourteams gevolgd moeten worden. Dat nadat Formula 1: Drive to Survive eerder al een groot succes werd op de streamingdienst.

Queen of the South seizoen 5: Alles wat we al weten

Voor de fans van Queen of the South komt er nog één spectaculair seizoen en daarna is het gedaan met de pret. De avonturen van hoofdrolspeelster Teresa Mendoza (Alice Braga) komen tot een einde in het vijfde en laatste seizoen. In dit artikel vind je een verzameling van alles wat we al weten over Queen of the South seizoen 5.

Lees alles over Queen of the South

Bad Boys spin-off serie L.A. Finest komt naar Netflix

L.A. Finest is vanaf eind maart te zien op Netflix. Deze actieserie staat in direct verband met Bad Boys, de bekende filmreeks met Will Smith en Martin Lawrence. Van L.A. Finest zijn twee seizoenen gemaakt, die op 31 maart op Netflix verschijnen.

Lees alles over L.A. Finest

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?