Netflix Daily

Netflix Daily: Amy Adams in Netflix-film, ondersteuning Airplay gestopt

Amy Adams in nieuwe Netflix-film, ondersteuning voor Apple Airplay gestopt en trailer van How To Sell Drugs Online verschenen. Daarnaast laat Better Call Saul op zich wachten en is de reden van de verwijdering van The Good Wife seizoen 7 bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Amy Adams in nieuwe Netflix-film

Amy Adams heeft een rol te pakken in een nieuwe Netflix-film. De actrice heeft een rol gekregen in de verfilming van Hillbilly Elegy, in Nederland ook wel bekend als Hillbilly Blues. Het boek vertelt het verhaal van drie generaties van een familie uit een minder bedeeld gedeelte van de Verenigde Staten. Een releasedatum van de film is nog onbekend.

Ondersteuning voor Apple Airplay gestopt

Netflix ondersteunt niet langer Apple AirPlay. De streamingdienst heeft naar aanleiding van de komst van AirPlay-tv’s de ondersteuning voor AirPlay stopgezet. Netflix vertelt het volgende: “Airplay wordt niet langer ondersteund voor gebruik met Netflix wegens technische beperkingen.” Zo zou het voor de dienst onmogelijk zijn om verschillende AirPlay-apparaten uit elkaar te houden, waardoor het niet een optimale ervaring kan bieden.

Reden verwijdering The Good Wife seizoen 7 bekend

De reden van de verwijdering van The Good Wife seizoen 7 van Netflix is bekend. De streamingdienst heeft het seizoen offline moeten halen omdat de rechten zijn verlopen. Het is nog onduidelijk of en wanneer het seizoen wordt teruggeplaatst.

Lees alles over The Good Wife seizoen 7

Better Call Saul laat lang op zich wachten

We hoeven de komende tijd nog geen nieuw seizoen van Better Call Saul te verwachten. Het vijfde seizoen van de reeks laat namelijk op zich wachten. Pas in 2020 keert de serie terug voor zijn nieuwe seizoen.

Lees alles over Better Call Saul seizoen 5

Trailer: How to Sell Drugs Online

Netflix heeft de trailer naar buiten gebracht van de Original How to Sell Drugs Online. De dramaserie vertelt het verhaal van een nerdy tiener die indruk wil maken op zijn ex-vriendin door drugs te verkopen vanuit zijn slaapkamer. Hij wordt één van de grootste dealers van Europa.

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Crazy Ex-Girlfriend (4 seizoenen) Komedie 2019 7.6
Baby Driver Actie 2017 7.6

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?