Netflix Daily

Netflix Daily: Twijfels over toekomst Ozark, Carole Baskin niet in extra aflevering Tiger King

Het is onduidelijk hoe de toekomst van Ozark eruit ziet. Netflix heeft nog niets bekendgemaakt over de toekomst van de reeks. Inmiddels is wel bekend dat Carole Baskin niet te zien is in de extra aflevering die is aangekondigd van Tiger King.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Toekomst Ozark onduidelijk na release derde seizoen

Netflix heeft nog niets bekendgemaakt over de toekomst van Ozark. Het is nog niet bekend of we nog een vierde seizoen mogen verwachten. Jason Bateman vertelde erover: “Er is nog geen officiële bestelling gedaan voor het vierde seizoen. We leven nu op de hoop dat het gebeurt. Het is Netflix’ norm om te wachten en data te verzamelen voor de weken 2, 3 en 4 om te zien of het publiek een vierde seizoen wil. Ik denk dat we nu in die periode zitten.”

Carole Baskin niet in extra aflevering Tiger King

Carole Baskin is niet van plan om mee te doen aan de extra aflevering die verwacht wordt van Tiger King. “We zijn niet benaderd voor een nieuwe aflevering en zullen niet deelnemen als daar wel om gevraagd wordt”, liet een woordvoerder van Carole Baskin weten. Eerder leverde ze al kritiek op de manier waarop ze werd neergezet in de serie.

Chesapeake Shores krijgt toch een vijfde seizoen

De geliefde serie Chesapeake Shores krijgt alsnog een vijfde seizoen. Het was lang stil na afloop van het vierde seizoen, dat ook nog eens veel korter was. Er werd al gesproken over een afsluitende film naast de aanstaande spin-off film. Toch heeft Hallmark naar buiten gebracht dat er een vijfde seizoen komt.

Lees alles over Chesapeake Shores

Verwijderalarm: 30 toffe films en series op de lijst

De afgelopen dagen heeft Netflix onwijs veel nieuwe titels toegevoegd (de afgelopen week liefst 127). Daar staan helaas ook wel wat vertrekkers tegenover. Zo staan er dertig titels in het Netflix Verwijderalarm.

Lees alles over het verwijderalarm

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?