Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix-docu voor Kanye West, veelbelovende trailer van Monster

Kanye West krijg zijn eigen documentaire op Netflix. Daarin worden we meegenomen naar het leven van de rapper. Ondertussen mogen we ons op Netflix opmaken op de release van Monster. De film wordt op 7 mei gelanceerd en de trailer is alvast veelbelovend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Kanye West krijgt eigen Netflix-documentaire

Netflix gaat aan de slag met een documentaireserie over het leven en de carrière van Kanye West. De serie biedt onder meer een kijkje in nooit eerder vertoonde beelden. Zo worden we onder meer meegenomen naar het overlijden van zijn moeder Donda en de overstap van Kanye naar de modewereld. Naar verwachting komt de documentaire nog dit jaar online op Netflix.

Netflix lanceert veelbelovende trailer Monster

Netflix heeft de veelbelovende trailer van Monster gelanceerd. De film is vanaf 7 mei te zien op Netflix en vertelt het verhaal van Steve Harmon, een topstudent wiens wereld instort wanneer hij wordt beschuldigd van moord. Nu hij zich in een complexe rechtszaak bevindt, zou hij maar zo levenslang achter de tralies kunnen verdwijnen.

Alexandra Breckenridge had rol Mel in Virgin River bijna gemist

Het had niet veel gescheeld of de rol van Melinda Monroe in Virgin River was nooit vergeven aan Alexandra Breckenridge. De actrice heeft er namelijk al meermaals aan gedacht om te stoppen met acteren. In dat geval had de romantische dramaserie er heel anders uitgezien.

Lees alles over Virgin River

Jupiter’s Legacy als eerste Millarworld-comic in mei op Netflix

Jupiter’s Legacy is door Netflix officieel aangekondigd voor dit voorjaar. Met een teaser is de releasedatum verklapt, want het eerste seizoen is op 7 mei te zien. Beelden van de live-action superheldenreeks van Millarworld zal spoedig volgen. Nu is ook de trailer verschenen.

Lees alles over Jupiter’s Legacy

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Big Day (2 seizoenen) Reality 2021 2021-04-07
Girl From Nowhere (1 seizoen) Thriller 2018 2021-04-07
The Wedding Coach (1 seizoen) Reality 2021 2021-04-07
Snabba Cash (1 seizoen) Crime 2021 2021-04-07
This is a Robbery (1 seizoen) Docu 2021 2021-04-07
Dolly Parton: A MusiCares Tribute Docu 2021 2021-04-07

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?